2019 Türkiye yerel seçimleri, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak ve Türkiye sınırları içindeki yerel yönetimlerin belirleneceği seçimdir.

Türkiye’de mahalli idareler ile mahalle/köy muhtarlıkları ve ihtiyar heyetlerinin seçilmesi amacıyla 2972 sayılı yasanın sekizinci maddesi uyarınca, her beş yılda bir yapılan seçimlerde AK Parti Vakfıkebir belediye başkan adayı, AK Parti Vakfıkebir muhtar adayı ve AK Parti Vakfıkebir belediye meclis üyesi adayları, CHP Vakfıkebir Belediye başkan aday adayı, CHP Vakfıkebir muhtar adayı, CHP Vakfıkebir belediye meclis üyesi adayı, MHP Vakfıkebir belediye başkan adayı, MHP Vakfıkebir muhtar adayı ve MHP Vakfıkebir belediye meclis üyesi adayları,  İYİ Parti Vakfıkebir belediye başkan adayı, İYİ Parti Vakfıkebir muhtar adayı ve İYİ Parti Vakfıkebir belediye meclis üyesi adayları, en kısa sürede bu sayfada olacak.

Vakfıkebir'un belediye başkan aday adayları sayfası sürekli güncellenmektedir.

Cumhur İttifakı'nın Vakfıkebir belediye başkan adayı AK Parti'nden eski belediye başkanı Muhammet Balta olarak açıklandı.

Millet İttifakı'nın Vakfıkebir belediye başkan adayı CHP'den Emin Uludöz olarak belirlendi

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti yerel seçimlere büyük önem veriyor. Onun için mevcut belediyelerinin korunmasının yanında AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti  olmayan belediyelerde de ipi göğüslemek isteniyor. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti  Vakfıkebir belediye başkan aday belirleme sürecinde Vakfıkebir'da anket ve mülakatlar gerçekleştirilecek. Vakfıkebir'un nabzını tutacak olan AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti , kendi belediyelerinde başkanların performanslarını ortaya koyacak.

Vakfıkebir'da AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti olmayan belediyelerde ise halkın beklentileri analiz edilecek.

Vakfıkebir'da AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti  belediye başkan aday adayları için hangi yol izlenecek?

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti başvuru yapan aday adaylarının kendi ikamet ettikleri yerlerden aday olmaları zorunlu olacak. Aday adayları yerel yönetimler için projelerini de ortaya koyacak.