“BU DİRENİŞİN KAHRAMANI TÜRK MİLLETİ, BİZ NEFERİYİZ! 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Demokrasi nöbetine katılmak için Trabzon’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı İl Başkanlığı binasında misafir etti. Meydan parkında vatandaşlara hitap etmeden önce Başkan Revi’yi beraberindeki AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’yla birlikte ziyaret eden Yazıcı, “Trabzon her zaman olduğu gibi canlı ve dinamik. FETÖ silahlı terör örgütü tarafından 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından Trabzon’da meydanlara çıkan ve ‘Darbe girişimine’ dur diyen aziz hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 16 gündür devam eden bu coşkuya bu heyecana ortak olmak ve onların duygu düşüncelerini dile getirmek için bu tarihi şehirde bulunmak mutluluk verici” dedi. 

ÜZERİNE DÜŞENİ YERİNE GETİRİYOR 

Ülkenin her bir köşesinde ‘Hep Birlikte Türkiye’ dendiğini vurgulayan Yazıcı, “Trabzon’dan Edirne’ye, İstanbul’dan Diyarbakır’a, İzmir’den Adana’ya ülkemizin her bir köşesinde ‘Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Millet ve Tek Bayrak’ denilmekte ve bu milli birlik beraberliğimizi pekiştirmektedir. Trabzon’umuz da bu noktada üzerine düşen vazifeyi ilk andan itibaren layıkıyla yerine getirmekte ve getirmeye devam ediyor. Ellerinde Türk Bayrakları istikbal ve istiklal mücadelesinde saf tutan her bir Trabzon’lu vatandaşımızı tebrik ediyor, Allah razı olsun diyorum. İl Başkanımız Haydar Revi Bey olmak üzere tüm arkadaşlarımızı da cani gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu. Yazıcı açıklamalarının ardından İl Başkanlığı şeref defterine de duygu ve düşüncelerini yazdı. 

TRABZON ADINA TEŞEKKÜRLER 

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı’nın Trabzon’u ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Revi, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı bey ve Rize İl Başkanımız Muhammed Avcı’ya şehrimize gelerek ‘Demokrasi Nöbetlerimize’ desteklerinden dolayı Trabzon kamuoyu adına teşekkür ediyorum. Her yerde belirtmeye çalışıyorum, bu kutlu direnişin kahramanı aziz milletimiz biz ise neferleriyiz.” diye konuştu. Yazıcı’nın parti binasını ziyaretinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, İl Başkan Yardımcıları Uğur Aydın ve Ali Faik Hacıoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş da yer aldı.