61SAAT HABER SERVİSİ

Antalya’daki kampta devam eden toplantıya Trabzonspor’un maç saatinde mola verildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Referandum süreci ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarının bir yenisi Antalya’da ilçe belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Trabzon’dan da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel,  Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, AK Parti Genel Merkezince düzenlenen, Belediye Başkanları İstişare ve DeğerlendirmeToplantısı’nda hazır bulundu.

Trabzon’un eksiksiz katıldığı toplantıda Başbakan Binali Yıldırım belediye başkanlarına Referandum süreci ile ilgili önemli bilgiler aktarırken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da toplantıya katılarak Trabzon’dan gelen belediye başkanları ile özel ilgilendi. 

TOPLANTIYA TRABZONSPOR MAÇI ARASI

Toplantı devam ederken, 16.00’da Trabzonspor'un da maçı olduğu için Trabzon heyeti ne yapacağız, maçı nasıl izleyeceğiz şeklinde yorumlar yaparken toplantıya o esnada ara verildi ve Trabzon’dan gelen belediye başkanları da hemen maçı izlemek için yola koyuldu. Toplantı maç sonrası devam etti.