24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ülke açısından çok önemli bir milat olduğunu belirten Revi açıklamasına şöyle devam etti: " İktidara geldiğimiz günden beri Milletin egemenliğinin önünde duvar olan bütün engelleri her seçimde aşama aşama yıkmış ve Parti olarak Milletin egemenliğini bize verilen yetkiyle koruduk. İşte bütün bu kazanımlarımızı kalıcı hale getirebilmek için 24 Haziran seçimleri büyük bir önem taşıyor. Bu durumun farkında olan Milletimiz inanıyorum ki küresel planlayıcıları oyununu bir kez daha bozacaktır." 


AK Parti Trabzon Teşkilatı olarak yoğun bir çalışma başlattıklarını ifade eden Revi " 25 Mart'ta gerçekleştirdiğimiz Kongre bu çalışmaların ürünü olmuştur. Kongremiz o kadar coşkulu ve güzel geçti ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere herkes kongremizden memnun olduklarını söyledi. Biz de her defasında kongremizin coşkusunu seçimlere taşıyacağımızı söylüyoruz. Partimize aday adaylığı konusunda yoğun talebin oluşması neticesinde 59 aday adayının başvurusu kongremizin coşkusunun devamı niteliğindedir." ifadelerini kullandı. 

AK Parti'ye olan teveccühün artarak devam etmesinin kendilerini memnun ettiğini belirten Revi " Bütün aday adaylarına teşekkür ediyorum. Partimize bir heyecan kattılar. Çok güzel bir seçim öncesi dönem geçiriyorum. Teşkilatlarımız heyecanlı. Temayül yoklaması öncesinde aday adaylarımız bütün teşkilatlarımızı ziyaret ederek kendilerini tanıtıyorlar. 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı temayül yoklaması ise 05.05.2018 Cumartesi günü (Yarın) saat 10.00-16.00 saatleri arasında Beşirli Tenis Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılacaktır. Temayül sonrasında da aday adaylarımızla 21 Mayıs 2018'e kadar İl Başkanlığımızın programları dahilinde çalışmalarımız devam edecek. Rabbim şehrimiz için en hayırlısını nasip etsin. Bizler en güzel neticeleri almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz."şeklinde konuştu.