Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı olan KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Güven, Türkiye’nin AK Parti iktidarında sağlıkta yeni bir çığın açtığını söyledi.

Türkiye’de AK Parti iktidarından önce tüm hastanelerde ana baba günlerinin yaşandığına dikkat çekerek şunları söyledi. “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde sağlıkta reformlar yaşandı. Hepimiz çok iyi biliyoruz. Hastane polikliniklerinde ve eczanelerin önlerinde maç kuyrukları gibi kalabalıklar oluşurdu. AK Parti iktidarında yapılan reformlar ve yeni düzenlemelerle o görüntüler tarihe karıştı. Bugün her hasta artık hekim seçme hakkına sahip olduğu gibi aldığı hizmetlerle de insani değer gördüğünü anladı. Türkiye sağlıkta çığır açmıştır. Bugün Türkiye’de her türlü tedavinin yapıldığını ve dünyanın da ilerisinde olduğunu görüyoruz” dedi.

Amacının ülkeye ve bölge insanına hizmet etmek olduğunu dile getiren milletvekili aday adayı Prof. Dr. Süleyman Güven, “Türkiye’nin çağ atlamasına katkı sağlamak, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma çabasında olan Cumhurbaşkanımın yanında bir nefer olarak çalışmak için hizmete talip oldum. İnşallah partimin büyükleri ve organları, partililerimizin teveccüh gösterir ve ben de bu kutsal göreve layık görülürsem ülkem, bölgem eve insanlık için durmadan çalışacağım. Durmayacağız, çalışacağız” şeklinde konuştu.