DÜZKÖY AK PARTİ’Yİ, AK PARTİ DÖZKÖY’Ü ÖZLEMİŞ

Düzköy’ü karuş karış dolaşan ve hemşehrileri ile bir araya gelen Cora, “Düzköy AK Parti'yi, AK Parti Düzköy'ü özlemiş. Düzköy'de Yılmaz Ankara kazanacak, hemşehrilerimiz AK Belediyeciliğe Kavuşacak” dedi

DÜZKÖY’Ü ADIM ADIM GEZDİ

Trabzon’un en doğusundan en batısına kadar sıkılmadık el, ulaşılmadık fert bırakmayacaklarını ifade eden Salih Cora, Düzköy’deki hemşehrileri ile bir araya geldi. Düzköy Merkez Orta mahalle ile turuna başlayan Cora, ardından sırasıyla Çayırbağı Orta Mahalle, Zeleha, Yusuflu, Gülcana, Doğankaya, Çalköy ve Alazlı mahallelerinde esnafı ziyaret ederek bereketli bol kazançlar dileyen ve vatandaşlarla kucaklaşan Milletvekili Cora, Cumhur İttifakı’na, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’na ve Düzköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Ankara’ya destek istedi.

KUTLU BİR YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Ankaralı’nın, bugüne kadar Düzköy ilçesine kazandırdıkları her bir hizmette kurucu ilçe başkanı olarak emeği, payı ve katkısı olduğunun altını çizen Cora, “ Yerel yönetim ile merkezi hükümetin gücü birleştirildiğinde burada yapamayacağımız, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Değerli hemşehrilerimiz yeterki destek versin. Hemşehrilerimiz ile birlikte güçlü bir yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Bu yol hizmetin, yatırımların, projelerin geçtiği yoldur. Bize her zaman güçlü bir şekilde destek veren, içtenliğiyle ve samimiyetiyle yanımızda yer alan dostlarımıza minnettarız” diye konuştu.

DÜZKÖY AK BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAK

Bu yörenin merkezi hükümetin gücünden daha fazla yararlanması gerektiğinin altını çizen Cora şu ifadeleri kullandı: “Bu manada Düzköy Çayırbağı kendi geleceğinin, yarınlarının, yatırımların ve hizmetlerin milliyetçisi olacaktır. Bizim için de millete hizmet etmenin sınırı yoktur. Biz buraya ne söz vermişsek hepsini gerçekleştireceğiz. Başladığımız anı ve geldiğimiz noktayı çok iyi biliyoruz.

Çayırbağı Afad kapsamının dışına çıkarılacak demiştik, çıkardık. Gençlerimize spor tesisi yapacağız demiştik, yerini kamulaştırdık, İhalesini gerçekleştirdik. Ana yollar beton olacak demiştik, büyük bir kısmı oldu. Şimdi daha büyük hedefleri beraber gerçekleştireceğiz. Her yerde yapılıyor, burada yapılacak. Biz diyoruz ki; “Düzköy'de Yılmaz Ankara kazanacak, hemşehrilerimiz AK Belediyeciliğe Kavuşacak. Hemşehrilerimizin heyecanını, ümidini ve kararlılığını gözlerinden okuyoruz. Düzköy AK Parti'yi, AK Parti Düzköy'ü özlemiş. Merak etmeyin; herşey çok güzel olacak.”