Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 
AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu mesajında şu sözlere yer verdi: "Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, kırgınlıkların sona erdiği, hasretliklerin kavuştuğu bir bayramı daha milletçe idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Ülkemiz ve milletimizin üzerinde kötülük düşünenlere fırsat vermesin.
Bayramların bizim kültürümüzde çok özel bir yeri vardır.  Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir.  Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşma ve dayanışma ruhudur.  Kurban, bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar tekrar hatırlanmasıdır.

Allah’a sonsuz hamdü senalar olsun ki, Türkiye olarak, bölgemizde yaşanan krizlerden uzak bir konumda, istikrar ve güven içinde geleceğimizi inşa ediyor, kutlu yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdürüyoruz.

Biz, ülke ve millet olarak, güvenlik ve huzur içinde geleceğe ilerlerken, bölgemizde yaşanan büyük acıları da yüreğimizin en mutena yerinde hissediyor; yaşanan acıyı kendi acımız olarak paylaşıyoruz. 

Bu anlamda trafiğine çıkan tüm kardeşlerimden, tüm şoförlerimizden, kurallara riayet etmek suretiyle, son derece dikkatli araç kullanmalarını rica ediyor; bizleri de ailelerini de üzüntüye sevk etmeden, varacakları yerlere emniyetle varmalarını diliyorum.

Yine, gerek milletimizin huzur ve selameti için vatan topraklarında, gerekse bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarı korumak için yurt dışında fedakarca görev yapan bütün asker ve polislerimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Şehit ve gazilerimizi de rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine ise bir kez daha sabır ve metanet diliyorum.

Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle; ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."