AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Teşkilat Başkanı Erkan Öztürk, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ile birlikte ilçedeki yaşlıları evlerinde ziyaret ettiler.

Of Merkez’de ikamet eden 101 yaşındaki Fatma Öztürk, Cumapazarı Mahallesi’nde ikamet eden 103 yaşındaki Yusuf Öztürk ve Bölümlü Mahallesi’nde ikamet eden 90 yaşındaki Hafız Mustafa Velioğlu’nu evlerinde ziyaret eden Başkan Terzioğlu ve beraberindekiler, kendileriyle bir süre sohbet ettiler. 

Her an Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dua ettiğini belirten 101 yaşındaki Fatma Öztürk; “Her namazında Cumhurbaşkanımıza dua ediyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi.

Eskiden Camiden kaçtıklarını belirten 103 yaşındaki Yusuf Öztürk; “Kenan Evren zamanında camilerden kaçmak zorunda kalıyorduk. 8 tane evladım var. Allah’ıma şükürler olsun. Bugün hepsi namazını rahatlıkla kılabiliyor. Bu memlekette Müslümanlığımızı rahatça yaşayabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Çok sayıda hafız yetiştirdiğini belirten 90 yaşındaki Hafız Mustafa Velioğlu; “Allah rızası için kendisini gönülden seviyoruz. Menderes zamanından beri hepsini yaşadım gördüm. İnönü’yü bir konuşmasında dinledim. Allah kelimesi çıkmadı ağzından. En son giderken Allah’a ısmarladık dedi sadece. İman yok ki” ifadelerini kullandı.