61SAAT HABER SERVİSİ

AK Parti Trabzon bu akşam Trabzon İkram Sofrası’nda düzenlenen bir akşam yemeği ile bir araya geldi.

Yemeğe katılanlar arasında AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ak Parti Trabzon 25 ve 26. Dönem Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu. AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Sefa küçükali’nin yanı sıra çok sayıda partili katılım gösterdi. 

Akşam yemeğini düzenleyen Genç, gecenin anlam ve önemini yaptığı konuşma ile şu şekilde belirledi.

Kendisini milletine memleketine hizmet etmeye adamış, inancının ve medeniyetini kendisine yüklediği sorumluluğu başta milleti için, memleketi için ve bütün yeryüzüne yaymakla kendisin mükellef kılmış, kutlu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihini hemen müteakiben 24 Eylül 2001 tarihinde kurulan AK davamızın, AK teşkilatlarının Trabzon'daki Çok saygıdeğer çok muhterem kurucuları, başta kurucu il başkanımız ve Genel Merkezi nezdindeki kurucu Merkez karar yönetim kurulu üyemiz Aydın Dumanoğlu Bey, kurucu merkez ilçe yöneticileri ve kurucu belediye başkanlarımız ve o dönem hizmet eden belediye başkanlarımız Çok saygıdeğer meclis üyelerimiz... Öncelikle şu anda bu platformda çok saygıdeğer il başkanımızla birlikte, Büyükşehir Belediye başkan adayımızla birlikte, çok saygıdeğer Milletvekilimiz Adnan Günnar Bey ile birlikte önceki dönem milletvekilimiz Ayşe Sula hanımefendi ile birlikte...


 

"BAYRAĞI YUKARI TAŞIMAK İÇİN"

Çok kıymetli Ortahisar'ımızın çok kıymetli ilçe başkanımız ile birlikte, şu anda bulunan net olarak bize icabet eden bizleri kırmayıp teşrif eden bütün kuruluştan bugüne bu işte her daim olan, vazifeli olmasa bile yüreğiyle her daim olan çok muhterem kurucularımıza davetimize icabet eden çok muhterem kurucularımıza davetimize icabet etmeleri nedeniyle en kalbi en derin saygılarımla hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum.
Yine bu AK davamızı şehrimizde en yüksek oranda en güçlü oranda temsil etmek için bayrağı yukarılara taşıyabilmek için büyük bir gayret sarf eden büyük bir emek ortaya koyan ama Cenabı Allah'ın takdiriyle rahmeti Rahman'a kavuşan yine kurucu il yönetim kurulu üyemiz ama Milletvekilimiz de Mustafa Cumur'u rahmetle ve minnetle almak istiyorum.
 Ve yine kurucu heyetimizde görev alan Orhan Güntekin abimizi,  Muammer Karakaya abimizi kurucu merkez ilçemizde görev alan Mustafa Yanmış ağabeyimizin yönetiminde görev alan Muhammed Hanefi Saran abimizi, ve yine imam hatipten hem hocam hem Müdürüm olan Düzköy'ümüzde de belediye başkanı olan Mehmet Akkaya hocamızı, kurucu il Disiplin Kurulumuzda görev alan meslektaş büyüğümüz Avukat Mehmet Altınkılıç ağabeyimize ve koruyucu Hakem Kurulu üyemiz Ekrem Yardım ağabeyimizi  ve çeşitli görevlerde belde başkanımız, belediye başkanımız yöneticilerimiz hülasa bu davaya hizmet edip rahmeti Rahman'a kavuşan bütün arkadaşlarımızı da rahmetle şükranla minnetle anıyoruz hepsi cennet mekan olsun inşallah. 

"RAHATLIKLA GEZEBİLİYORUZ.."

Sözlerini sürdüren Genç "Ve ne mutlu onlara ki biraz önce söylediğim anlayışla hizmet anlayışıyla Cumhurbaşkanımızın hizmet kervanında görev aldılar aldılar ve şu asaletli Türk milletinin gücünü daha yukarıya çıkarmak için Gayretli bir çalışma ortaya koydular rahmeti Rahman'a erdiler ama biz de onları şu anda rahmetle anıyoruz . Aslalolan hoş bir sada ise, aslolan güzel sözler ile anılmak ise bugün bulunduğumuz görevler da yarın nasip olur ise, inşallah milletimiz için şehrimiz için memleketimiz için güzel işler yapmayı Cenab-ı  Allah bize nasip eder  ve neticeten devir geçtikten sonra biz de güzel sözler ile anılırız inşalalh. Ben bu duygu ve düşüncelerimile birlikte Ortahisar'ımızın kurucu Belediye Başkanı sıfatıyla vazifemiz sürerken yeniden bizi bu göreve layık gören ve takdirleri ile tensipleri ile beraber adaylığımız noktasında takdir buyuran kıymetli cumhurbaşkanımıza buradan şükranlarımızı arz ediyorum ve bu kanaatin oluşmasına katkı sağlayan Bütün AK Parti il başkanımız bütün teşkilatımız dostlarımıza da dava arkadaşlarımıza hepsine şükranlarımı arz ediyorum. 
Ne mutlu bize ki alnımızın akıyla şu anda Trabzon'unmuzun her yerinde rahatlıkla gezebilecek bir dönemi bitirdikten sonra her yerde her zaman hesap verebilecek ve partimizi ismi gibi AK bir şekilde başımız dik olarak yürüyebilir durumdayız. Hizmet yolculuğunda bizleri mahrum eylemesin İnşallah. 

"ZORLUOĞLU İLE BİRLİKTE..."

Yeni dönemde kıymetli Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile bürokrasi hayatında üst düzey bürokrat sıfatıyla başarılı işlere imza atmış ve gerekse yurdumuzun güzide illerinden Van şehrimizde Mülki İdare Amiri olarak da başarıyla hizmet etmiş olan ve şu anda da çok kıymetli Cumhurbaşkanımızın seçimi ile büyükşehir belediye başkan adayımız olarak takdir edilen kıymetli başkanımız Murat Zorluoğlu beye de burada hep birlikte inşallah Ortahisar'da biz, Büyükşehir'de Murat başkanımız diğer bütün ilçelerimizde güzel hizmetler yapmayı Cenabı Allah bizlere nasip etsin.

"SELAMLARIMI İLETİYORUM"

Selamlamalar ile sözlerini sonlandıran Genç "Davet ederek bize selam yükleyen çok kıymetli daha önceki dönemde yine bu dava peşinde gayretle koşturmuş Faruk Özak bakanımızın, Erdoğan Bayraktar bakanımızın, Süleyman Soylu bakanımızın Cevdet Erdöl milletvekilimizin, Kemalettin Göktaş milletvekilimizin Asım Aykan milletvekilimizin ve Safiye Seymenoğlu milletvekilimizin şu anda muvazzaf olan görevde olan ve programlar nedeniyle Muhammet Balta milletvekilimizi Bahar Ayvazoğlu Milletvekilimizin, Salih Cora milletvekilimizin ve yine bu davaya  hakikaten kuruluşundan sonrasında da kuruluş aşamasında da hizmet eden Ali Rıza Akdeniz başkanımızın sizlere mazeretleri nedeniyle iştirak edemediler bütün katılımcılara selamlarını iletmek istiyorum .
Tekrar teşrif ettiniz İnşallah bütün kurucu üyelerimizi, hepimizi arkamızda görmek bir ve beraber görmek bize ayrı bir güç katıyor hakikaten ayrı bir güç katıyor kuvvet veriyor bana. 
O birlik ve beraberlik ile beraber biz de daha çok gayreti ortaya koyup şehrimizde partimizi davamız ı çok daha iyi temsil ederek çok daha iyi neticeler de beraber 31 Mart seçimlerinde Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum bu duygularla hissiyatla tekrar teşrif eden bütün misafirlerimizi en kalbi şükranlarımı sunuyorum Allah yardımcımız olsun diyorum."