- ORTAHİSAR’DA 41 MİLYONLUK YATIRIM
- 300 BİN TON ASFALT
- ŞEHİR HASTANESİ
- MİLLET BAHÇESİ
- DEMİRYOLU
 


Trabzon’un AK Parti iktidarıyla her alanda önemli hizmetler aldığını vurgulayan Başkan Altunbaş, “Ortahisar ilçemizde 2018 yılı içerisinde tüm mahallelerimizin yollarına asfaltı ulaştırma gayretindeyiz. Büyükşehir ve Ortahisar Belediyemizle birlikte vatandaşımıza en iyi ve kaliteli hizmeti getirebilmek adına gerekli temasları ve girişimleri sağlıyoruz. 2018 yılı için Ortahisar ilçemizde kullanılmak üzere 16 bin ton bitüm asfalt sözünü aldık. Bu da ortalama 300 bin ton asfalt yapar.
Yine son dönemlerde gerçekleştirilen yatırımlardan olan Trabzon Üniversitesi adıyla ikinci devlet üniversitesinin kurulması, şehir hastanesinin onaylanması ve yapımına başlanacak olması, eski Avni Aker Stadı’nın yerine yapılacak millet bahçesi, raylı sistem ve demiryolu projeleri şehrimizin gelişimine önemli katkılan sunmaktadır. Trabzon’a her zaman değer veren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, tüm bakanlar ile birlikte milletvekillerimize büyük desteklerinden ve katkılarından ötürü minnet duyduğumuzu ifade etmek isterim. Kendilerine Ortahisar ilçesi olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
40 MİLYONLUK YATIRIM

Ortahisar’ın 2018’de birçok alanda yatırım alacacağını ve kalkınma hamlelerinin devam edeceğini söyleyen Altunbaş, “Trabzon’un merkez ilçesi olarak 300 bini aşkın nüfusa hitap ediyoruz. Coğrafi olarak da geniş bir alana sahibiz. Hizmet etmemiz gereken nokta sayısı fazla ve herkese eşit bir şekilde hizmeti taşımamız gerekiyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı 2014’ün ilk çeyreğinden bu yana Ortahisar ilçesinde 41 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirdi. Diğer alanlarda yapılan yatırımlarla bu rakam çok daha fazla seviyelere yükseliyor” dedi.  

VAKİT TRABZON VAKTİ

Altunbaş sözlerine; “Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 13.30’da Meydan Parkı’nda Trabzonlu hemşehrileriyle olan hasrete son verecek ve büyük mitinge katılacak. Orada yapacağı konuşmada Trabzon’a yapılan yatırımları ve projelendirilen yatırımları sırasıyla açıklayacaktır. Şimdi vakit Trabzon vakti, Ortahisar vakti diyoruz ve tüm Trabzon’u mitinge bekliyoruz” ifadelerini de ekleyerek Trabzonlulara seslendi.