AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yaptığı açıklamada sosyal medya üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AK Parti’ye yapılan saldırılara sert tepki gösterdi. 

SAYIN BAKANIMIZ ÜLKEMİZİN YÜZ AKIDIR
Ülkenin yararına siyaset üretmekte zorlanan zihniyetin, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş şahsın iftira ve tezvirat dolu ifadeleri üzerinden İçişleri Başkanı Süleyman Soylu ile AK Parti’yi hedef aldığını söyleyen Çebi, “Hemşehrimiz, vatan ve millet sevdalısı Bakanımız Sayın Süleyman Soylu; hainlere, teröristlere ve yerli iş birlikçilerine karşı verdiği amansız mücadele ile başta şehrimiz olmak üzere tüm ülkemizin yüz akı, gururu olmuştur.  Hain terör örgütleri karşısında adeta bir destan yazılmış, başarı üzerine başarı elde edilmiştir. Bundan rahatsızlık duyan vesayet odakları, terör sevicileri, darbe heveslileri ve onların yerli işbirlikçileri karalama kampanyasıyla melun hedeflerini diri tutmaya çalışmaktadırlar.” ifadelerine yer verdi. 

KİRLİ BİR OYUN
Çebi şöyle devam etti: “Ne hazindir ki terör örgütü üyelerinin iddiaları bir suç örgütü üyesi tarafından dillendirildikten sonra siyaset gündemine taşınmaktadır. Yapılan, bir siyasi aracılık örneği, aşağılık bir kurgu, kirli bir oyundur. Organize suç örgütü mensubu şahsın hezeyanlarının peşine düşenler, buradan menfaat sağlamaya çalışanlar, aziz milletimiz karşısında asla kabul görmemektedir.”

KINIYORUM
“Muhalefetin, siyasi demeç verirken kendisini suç örgütü mensubu bir şahsın ifadelerinden beslenmek zorunda hissetmesi, siyasetin en temel ilkesinden ahlaki bir sapmadır.” diyerek yapılanın siyasetten ziyade illegal yapıların hain emellerine hizmet anlamı taşıdığını ifade eden Çebi,  “Siyasetçinin bu hale düşmesi oldukça vahimdir. Rakibine gayrı meşru odakların iftiralarıyla saldıranlar, gayrı meşru odakların kendileri hakkında söyleyeceği her şeyi şimdiden doğru kabul etmiştir. Bu siyaset tarzı ayrıca utanılması gereken bir siyaset tarzıdır. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ve partimizi bir suç örgütü üyesinin laflarıyla hedef alanları, suç örgütü üyelerini siyaset ve muhalefet yapmanın referansı kabul edenleri şiddetle kınıyorum.” diye konuştu.