Ak Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş önderliğinde yaklaşık 100 mahalle başkanı Düzköy Yaylasında kamp yaptı. Teşkilat Başkanı Hüseyin Öztürk’ün de katılımıyla gerçekleşen programda konuşma yapan Başkan Altunbaş, ramazan ayının kardeşlik ve paylaşım ayı olduğuna dikkat çekerek, “Teşkilat mensuplarımız Ramazan ayı boyunca zengin ve şatafatlı sofralardan uzak dursun ve ekmeklerini garibanlara paylaşsınlar. Ramazan ayı paylaşım ve kardeşlik ayıdır. Garibanların sofralarına misafir olarak onlarla birlikte olun” dedi.

Kamp hakkında konuşan Altunbaş, “Mahalle başkanlarımızla beraber yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu çalışma arasında böyle bir etkinlik düzenleyerek dinlenmiş olduk. Siz değerli mahalle başkanlarımız zaten Teşkilat Başkanımız Hüseyin Öztürk ile  uyumlu bir çalışma içersindesiniz. Bundan sonra da aynı tempoda çalışmalarınızı sürdürmenizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öztürk de yaptığı konuşmada, “Çok güzel bir programa imza attık. Mahalle başkanlarımızla yoğun ramazan programlarınız öncesinde bir araya geldik ve istişarelerde bulunduk” diye konuştu.