ALTUNBAŞ’TAN FETÖ UYARISI

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde Trabzon’da bir otelde gerçekleştirilen iftar programına, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Av. Salih Cora, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi’nin yanı sıra mahalle başkanları ve çok sayıdaki teşkilat mensubu katıldı.

Ortahisar Başkanı Altunbaş, iftar programında yaptığı konuşmada 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerin önemine dikkat çekerek teşkilata ve katılımcılara uyarılarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin birbirinden farklı ancak aynı önemi taşıdığını vurgulayan Altunbaş, “24 Haziran’daki hem Cumhurbaşkanlığı, hem de Milletvekilliği seçimleri Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için, partimizin ve davamızın bekası adına, daha güçlü bir devlet için aynı anda büyük önem taşıyor.

AK Parti dava bilincini taşıyan, teşkilatlarda bulunmuş, partiye gönül vermiş, liderine her defasında destek çıkan seçmenin oyu da safı da bellidir diyen Altunbaş, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyumuzu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde de AK Parti’ye vereceğiz. Bunu manipüle etmek isteyenler var. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Erdoğan’a vereceğini, milletvekilliğinde ise AK Parti’ye oy vermeyeceğini söyleyenler var. Bu açık bir FETÖ oyunudur. Cumhurbaşkanımızın elini kolunu bağlamak için meclisteki üstünlüğü ele geçirmek isteyenlerin fitnesi, dedikodusudur. AK Partili’nin oyu AK Parti’yedir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti Genel Başkanımız Sayın Erdoğan için, milletvekilliğinde de partimizin mecliste güçlü bir şekilde temsili için var gücümüzle çalışacağız. Bu fitnenin yayılmasına asla fırsat vermeyin. Bizim Trabzon’daki hedefimiz Selçuk Çebi kardeşimizi de Ankara’ya göndermektir. Bu bilinçle ve anlayışla sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

Kürsüden yaptığı konuşmada partililere hitap eden Altunbaş, yemek duasının ardından katılımcılara teşekkür ederek Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olması temennisinde bulundu. İftar programı, katılanların toplu çektirdiği fotoğrafla son buldu.