Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile eşi Ankara Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu  hakkında bugün Sözcü Gazetesinde Saygı Öztürk imzalı çıkan habere tepkiler dinmiyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun haberi, “Namussuzluk” olarak nitelemesinin ardından AK Parti Trabzon Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatları Ayvazoğlu’na destek verdi. 


İŞTE AK PARTİ’DEN YAPILAN O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI: 

Saygı Öztürk'ün bu yazısı namussuzluktur.
Bu gazetenin Türkiye'deki görevi Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı, Hükümetimizi ve partimizi  iftiralarla yıpratmak, kişilerin hak ve özgürlüklerini hiçe sayarak insanlık suçu işlemektir. Sözcü gazetesinin Türkiye basın hayatındaki yeri lağım çukurudur, pisliktir. Dolayısıyla böyle biz çukur anlayışdan düzgün bir haber, düzgün bir yazı beklemek hata olur.

AK Parti Trabzon İl Başkanı 
Haydar REVİ

Ahlak ve Edep Sınırlarını Aşan Sözde Gazeteyi ve Yazarını Kamu Vicdanına Havale Ediyor ve Şiddetle Telin Ediyorum.
Her mesleğin belli etik kuralları vardır. Mesleği icra ederken bu kurallar dairesinde hareket ederseniz hedef kitleniz üzerindeki inandırıcılığınız ve saygınlığınız artar. Etik kuralları göz ardı ederseniz inandırıcılığınız ve saygınlığınız da yerle bir olur. İktidara muhalefeti yayın politikası haline getirmiş olan sözde yayın organı Sözcü Gazetesi’nin köşe yazarı Saygı Öztürk ahlak ve edep sınırlarını aşan bir yazıyla okuyucusunun karşısına çıktı bugün. Yazısında aile kurumunun kudsiyetini hiçe sayarak özel hayatın mahremiyetine dil uzatacak ifadeleri de satırlarına taşıdı. Bu üslup ve yaklaşımı dolayısıyla sözde gazeteyi ve yazarını kamu vicdanına havale ediyorum. Gazetecilik doğru, dürüst, tarafsız ve ilkeli olmayı gerektirir. Medya gücü ve sahip olunan kalem hiç kimsenin özel hayatına, aile yaşantısına dil uzatacak kadar fütursuzca ve ahlak sınırlarını aşacak şekilde kullanılamaz. Bu yakışıksız üslup nedeniyle sözüm ona gazeteyi ve yazarını şiddetle telin ediyorum. Kuruluşundan bu yana AK Parti teşkilatlarının her kademesinde görev alarak üstlendikleri her görevi başarıyla yerine getiren ve kamu görevi icra ettikleri dönemlerdeki üstün gayret ve özverileriyle takdirle karşılanan Ayvazoğlu çiftinin aile mahremiyetine dil uzatan yılların gazetecisi(!) Saygı Öztürk’ü de basın meslek ilkelerini yeniden okuyup özümsemeye davet ediyorum.

Ortahisar Belediye Başkanı 
Ahmet Metin GENÇ


Kutsal saydığımız ailevi değerlerimizin polemik konusu yapılmaya  çalışılmasını tasvip edemeyiz. Milletvekilimiz Sn Bahar Ayvazoğlu’na yönelik bu yaklaşımı kabul etmek mümkün değildir.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı 
Murat ZORLUOĞLU


Milletvekilimiz Sn. Bahar Ayvazoğlu hanım ile ilgili; Sözcü’den Saygı Öztürk‘ ün yazısındaki siyasi hamasetin, aile hayatının kutsallığına dil uzatarak fitne ve namus üzerinden yürütülmesi çabasını gayri ahlaki buluyor, esefle ve şiddetle kınıyorum.

Temel ALTUNBAŞ


Milletvekilimiz Sn. Bahar Ayvazoğlu hanım ile ilgili; Sözcü’den Saygı Öztürk‘ ün yazısındaki siyasi hamasetin, aile hayatının kutsallığına dil uzatarak fitne ve namus üzerinden yürütülmesi çabasını gayri ahlaki buluyor, esefle ve şiddetle kınıyorum.

Adnan GÜNNAR


Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk’ün Milletvekili arkadaşım Bahar Ayvazoğlu hakkındaki yazısı; ahlaktan, edepten ve insani değerlerden yoksundur, kişilik haklarına alçakca bir saldırıdır, şiddetle ve nefretle kınıyorum.

Muhammet BALTA


Utanmaz ve Saygısız!

Saygı ÖZTÜRK’ün bu yazısı insan onur ve saygınlığına ağır derecede saldırıdır.

İdeolojik saplantıları gazeteci şapkası altına gizleyerek @baharayvazoglu vekilimizin itibarını suikast düzenlemiştir.Şerefsiz ve rezilce bir iş yapmıştır.

Gazeteciliğin batsın.
Salih CORA

#BaharAyvazoğlu namuslu ve iffetli bir kadındır. Milletvekilimizdir, Ablamızdır, kardeşimizdir. Saygı Öztürk'ün yazdığı bu şerefsizlik içeren yazısı siyasette kadına uygulanan bir şiddettir! Kahpeliktir namussuzluktur!

Hakan TERZİOĞLU
Of İlçe Başkanı 

Gazetecilik ahlaklı bir meslektir.

Ama bu uslüp,bu kalem nefret ve ahlaksızlıktır!

Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ve Trabzon turizmine büyük katkıları olan Ali Ayvazoğlu yalnız değildir.

Çirkin ifadelerinizi size iade ediyoruz!

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı 
Meryem SÜRMEN