61 SAAT HABER SERVİSİ-AK Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi 61saat’e yerel seçimler ve düzenlenen Trabzon Bilim Şenliği ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bilim ile ilgili etkinliklerinin yapılmasından duyduğu mutluluğu aktaran Revi “Geçen ay Teknofest Fuarını gittim dolaştım, bundan iki hafta önce kadarda Endüstri Meslek Lisesi, Eğitim İl Müdürlüğünün AR-GE’deki sergilerini dolaştım, şimdide buraya geldim. Ben zaten Endüstri Meslek Lisesi’nde okudum, sonrada Makine Mühendisliği tahsili yaptım.” dedi.

DAHA ÖNCE YAPILMASI GEREKİYORDU…

Revi bu tür etkinliklerin daha önce yapılması gerektiğini vurgulayıp “Çok gurur duyuyorum, daha önce yapılması gereken şeylerdi.  Ama tabi biraz böyle bizim dönemimizdekinden daha modern işlere geçilmiş, daha modern cihazlar, imkanlar daha iyi dolayısıyla az önce ifade ettim yine söylüyorum bunlar daha önce yapılması gereken şeylerdi. Bizim gençlerimizinde ne kadar başarılı olduğunu görmek lazım, gelişmiş olan ülkelerdeki insan gücü, insan kapasitesi bizim üzerimizde değil. Yeterki bunu iyi kullanalım, iyi yönlendirelim. Buda öyle bir çalışma çok faydası olacak. Ben gençlerin heyecanlandığını görüyorum, onlar heyecanlanıyor tabi ama bizi daha çok heyecanlandırıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

TRABZON’DA ÇALIŞMALAR YAPILDI!

Yerel seçimlerle ilgili konuşan Revi “Partimizin her zaman söylüyorum çok ciddi bir hiyerarşisi, disiplini var. O hiyerarşi, disiplin içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem yerel yönetimlerden sorumlu başkanımız hem teşkilat başkanımızın bizzat kendisi ve yardımcıları geldi burada çalışmalarını yaptılar, bende hafta içerisinde Ankara’ya gidecem, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ve sonuçta aday adaylarımız belli olacak. Seçime kadar çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz.” dedi.

ADAY OLACAK MI?

Aday adaylarının ne zaman açıklanacağı sorusuna “Tarih vermek doğru değil ama herhalde Aralık ayında olur.” şeklinde cevap veren Revi, kendisinin aday olup olmayacağı sorusuna ise “Ben şuanda il başkanıyım, il başkanı olarak görevimi sürdürüyorum, partimiz başka bir görev verirse o konuda elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız.” diye konuştu.