61SAAT HABER SERVİSİ - AK Parti Trabzon’un yeni İl Başkanı dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşmenin ardından belli oldu. 

Cumhurbaşkanı ile görüşmek için 5 aday adayının çağrıldığı görüşmede, Sezgin Mumcu’nun adı yeni Trabzon İl Başkanı olarak çıktı. 

Trabzon İl Başkanlığına atanan Mumcu, Şubat ayında yapılacak Trabzon İl Başkanlığı kongresine de tek aday olarak girecek. 

 Mumcu, dün ki görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak dikkat çeken ifadeler kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatını da açıklayan Mumcu, “Milletin iktidar emanet yükünü canı pahasına omuzlarında taşıyan, 
Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan: “Dağıtarak kırarak, dökerek, bölerek değil, toparlayarak, bütünleştirerek kucaklayarak işe başlamazsanız hedefe ulaşamazsınız” talimatının gereğini yerine getirmek içni var gücümüzle çalışacağız” Değerli Cumhurbaşkanımıza, şahsımı AK Parti Trabzon İl Başkanı olarak atamasından dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.