Trabzon'da bir dizi programa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Trabzon il Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi konuştu. 
Başkan Revi, "Ağustos ayı itibariyle kongrelerimize başlayacağız. Ekim ayı itibariyle bitirmiş olacağız. Parti çalışmaları gerçekleştirdik. Bütün parti binalarımızı açık tuttuk. Bundan sonra halkımızın arasında olacağız. Salgın döneminde vea destek grupları, belediye başkanlarımız, tüm kamu grup kuruluşları hep birlikte teşkilatlarımızla Cumhurbaşanımızın önderliğinde alınan kararlarla bu süreci en iyi şekilde geçirdik. 
YENİ VAKA YOK
Trabzon'da 300'ün üzerinde vakamız oldu. 18 ölümlü vakamız oldu. Şu anda vakamız yok. Geçmişten hastalarımız var sadece. Yine de hem mesafe kurallarına, hijyen kurallarına uymamız gerektiğini biliyoruz. 
Bizde vatandaşlarımızla daha rahat birlikte olacağız" dedi. 
BUNLAR BİZİ MEMNUN EDİYOR
Bakan Kurum ise, "Salgın süreci yaşam kalitemizi etkiledi, bizde temizlik, hijyen kurallarına uyarak yaşamımıza gayret gösterdik. Salgın sürecinde şehrimize gelemedik. Ama video konferansla görüşmeler yaptık. Projelerimizin takiplerini yaptık. İlk buraya geldiğimizde şehir için sözler verdik. Kentsel Dönüşüm, Millet Baheleri, şehirler için ne öncelik varsa bunları sıralamaya koyacağız. Teşkilatımızla birlikte bu projeleri gerçekleştireceğiz demiştik. 81 ilimizde yatırımları başlattık. 
Bütün ilçelerimizde bir caddeyi bir sokağı iyileştirecek projeler önümüze geliyor.Bunlar bizi memnun ediyor. 
2 yııllık süreçte büyüklerimizden aldığımız bayrağı acaba daha yukarı taşıyabilir miyiz diye dertlendik. Tüm ekiple birlikte çalışmaları başlattık. Şimdi meyvelerini vermeye başladı. Bahçelerimiz, Sokak Sağlıklaştırma projelerimiz bitiyor. 
En çok yapabiliriz ama bunun şehirde karşılığı nedir ilk önce ona bakmak lazım. Vatandaşın talebi nedir? 
Neticede bu projelerin tamamını vatandaşın sağlığı için, huzuru için yapıyoruz. Ne dedik? Gönül Belediyeciliği.. Sadece oraya asfalt yapmak, kanalizasyon döşemek, yol yetmiyor. O şehirde yaşayan insanların kalbine girmek gerekiyor. 
Trazon'umuz her zaman sayın Cumhurbaşkanımıza, liderimize teveccüh gösterdiler. Her zaman yanında oldular. Bizler gece gündüz bütün şehirlerimize hizmet ediyoruz. Biz belediye başkanlarımızın ihtiyacı neyse, ihtiyaçlarını gidercek, az ya da çok, adımları bütün ekiplerimizle birlikte atarız. Bakanlığımzıın bütün personelleri, TOKİ, İl Bank ile bütün birimlerimiz bu adımları atar projeleri gerçekleştirir" dedi.