Tapu Kadastro Bölge müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olan Adnan Cevher teşkilat ziyaretlerinde gördüğü yoğun ilgi ve alaka karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Çok şükür, bu şehre olan hizmetlerimiz, hizmet sevdamız, her ilçede, her mahallede karşımıza çıkıyor.

Demek faydalı işleri samimi diyaloglarla yapmışız ki gittiğimiz her teşkilat toplantısında bizlere yoğun ilgi gösteriyorlar. Bu ne kadar doğru işler yaptığımızı bizlere gösteriyor.

Teşkilat ziyaretlerine katıldıkça görüyorum ki partimiz mensupları kurulduğu ilk günün heyecanı ile azmi ile çalışmaya devam ediyorlar.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları öylesine sağlam temeler üzerine bu binayı inşa etmişler ki, üzerine ne kadar yük, ne kadar hizmet, ne kadar insan koyarsan koy, dayanıyor, kimse yıkamıyor. Kimler saldırmadı ki, bu teşkilatları devirmek için, kimler saldırmadı ki ama bu millet tanklara, uçaklara göğsünü siper etti.

İşte asıl mesele bu, teşkilat olmak bir olmak güç olmak. Ben burada olmaktan, sizlerle aynı davada hizmet ediyor olmaktan ve sizden aldığım güçle bu göreve  talip olmaktan gurur duydum. Sizlerin bu ilgi ve sevgisi ile ülkemizin ve bizlerin önünde kimse duramayacak, partimiz yeniden iktidar, Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da Başkan olacaktır’ ifadelerini kullandı.