Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan turizmci Hızır Ali Deniz, şehrin ihtiyaçlarını  sıraladı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan turizmci Hızır Ali Deniz, şehrin ihtiyaçlarını sıraladı. Sayın Deniz Trabzon’un derdiyle dertlenmek için taşın altına elini koyduğunu belirterek, “Doğduğum ve içinde yaşamaktan her zaman gurur duyduğum, en eski tarihlerden beri imparatorlukların merkezi olan ve Peygamber efendimiz tarafından müjdelenen, Cihan Fatihi Fatih Sultan Mehmet Han’ın fethettiği, Yavuz Sultan Selim’in yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu bu büyük şehir Trabzon’un dertleriyle dertlenmek için Ak Parti Trabzon milletvekilliği aday adaylığımı açıkladım” dedi.

TURİZM ALANINDA ÖZEL BİR EFOR HARCAYACAĞIZ

Turizm alanında özel bir efor harcayacağını belirten Sayın Deniz, “Bugün baktığımızda şehrimizin doğal yapısından dolayı geleceğinin turizm ile şekilleneceği artık elzem olmuştur. Bir turizmci olarak ve TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu’nda da yönetimde görev almam sebebiyle Trabzon’umuzun turizmiyle ilgili derin bilgilere sahibim. Trabzon’un tüm sorunlarına canla başla koşacağım gibi turizme özel bir efor harcayacağım. Bu şehrin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve çözüm önerilerinin ne olduğunu iyi biliyorum.

TRABZON'UMUZUN GELECEĞİ TURİZME BAĞLIYKEN BU ALANI İYİ DEĞERLENDİRMEMİZ GEREKMEKTEDİR

Önemli olan her gün büyüyen bu turizm pazarını canlı tutabilmektir. Bundan ötürü de nitelikli personeller yetiştirilmesi, denetim faaliyetlerinin yeniden düzenlemesi, Turizm rehberi eksikliğinin bir an önce giderilmesi, hedef pazar sayısını arttırılması, Uzak Doğu ve Avrupa pazarının iyi analiz ederek onlara yönelik çalışmalar gerçekleştirilmesi, Sağlık turizmi konusunda Trabzon’umuzu hak ettiği seviyeye getirilmesi, Kongre turizminin bir önce Trabzon'umuza kazandırılması, en önemlisi de bölgemizi ziyaret eden turistlerin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek destinasyonların artırılması, Sümela - Sera gölü- Uzungöl gibi Trabzon’umuzun cazibe merkezlerinin daha modern ve VIP turizme uygun hale getirilmesi, Trabzon'umuza bir çok ülkeden katılımın olacağı uluslararası bir festival kazandırılması önemlidir” diye konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Sayın Deniz bu şehrin evladı olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunun altını çizerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Turizm konusunda bir Turizmci olarak gerek Uluslararası yurtiçi ve yurtdışı bir çok turizm fuarlarında gerekse  yurt içinde ki turizm acentalarıyla  Trabzon’umuz ve ilçe merkezlerine turist kafilelerinin uğrayıp esnaflarımıza extra gelir sağlaması ve sadece yaz sezonuna sıkışan turizmin en az 8 aya yoğun şekilde çıkarılması için çalışmalar yürütüyoruz". 

ŞEHRİMİZ ve ÜLKEMİZ İÇİN HER ZAMAN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZI

 Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve bu şehrin evladı olarak şehrimiz ve ülkemiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Partimin bir neferi olmak için herhangi bir görev alayım veya almayayım, var gücümüzle gece gündüz çalışacağız.”