24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için Trabzon Milletvekili aday adayı olan Ömer Topaloğlu, temayül yoklamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin bugünlere gelmesinin en önemli sebeplerinden birinin sağlam teşkilat yapısından kaynaklandığını belirten Topaloğlu, ‘Teşkilat partilerin temel taşıdır. AK Parti’nin kurucusu genel başkanımız ve sayın Cumhurbaşkanımız her zaman her yerde teşkilatların öneminden defaten  bahsetmiş, AK Parti’nin başarısını sağlam ve her zaman dinamik olan teşkilatlara bağlamıştır.

Ben Ömer Topaloğlu olarak, bugüne kadar gerek siyasi, gerekse sivil toplum çalışmalarında her zaman teşkilatçılığı, çoklu fikirlerle karar almayı birinci planda tutmuşumdur. Çünkü akıl akıldan üstündür, her zaman farklı fikirlere önem vermek sizi başarıya getirir.

Öncelikle yarın gireceğimiz teşkilat sınavında bizlerle ilgili değerli düşüncelerini aktaracak olan tüm teşkilat mensuplarımız ile aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun, kimler aday gösterilirse gösterilsin, 24 Haziran gecesine kadar durmadan, yıkılmadan mecliste en güçlü AK Parti için ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçmek için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’ ifadelerini kullandı.