61SAAT HABER SERVİSİ

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları bugün 16.00'da Meydan Parkı'nda partililer ile bir araya geliyor.

Vatandaşlara seslenecek olan milletvekili adaylarının mitingi 61saat.com'da canlı yayınlanacak.

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş “Sizden isteğimiz var. bir aydır beraber mücadele veriyoruz. mücadeleyi taçlandıracağımız yer yarınki sandıktır. Ortahisar ilçe teşkilatı seçimlere en hazır teşkilattır. Bunu her zaman ispat ettiniz yarında ispat edeceksiniz.” Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç “24 Haziran’da sandıkta bizi gururlandıracaksınız. Güzel emekler ortaya koyduk. Yarın bunun mükafatını alacağız inşallah. Şehrimizde AK Partimize ve cumhurbaşkanımıza destek görüyoruz. 6’sı da bizim olsun inşallah”

REHAVETE KAPILMAYALIM…

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Bu sahnede bir konuşmamda Ali Şükrü Bey şahit olsun o teröristlerin kökü kazınacak demiştim. Cumhurbaşkanımızın, bakanımızın dik duruşuyla Afrin’den kaçtılar şimdide kandilden kaçıyorlar. 15 Temmuzda gördük bu sistem darbeler sistemi. İnşallah yarın seçime gideceğiz. 35 gündür uyumuyoruz. Çalışıyoruz. Bütün bu çalışmaların sonucu yarın sandıkta. Sandıkları kontrol etmezsek çalışmalarımız boşa gidebilir. Biz görevlendirmelerimizi yaptık. Biz bu işi çok iyi biliyoruz diye rehavet olabilir. O rehavete girmeyelim. Sandıklarımızın başında olalım. Oy kullanmaya gelmeyenleri uyaralım. Muhakkak çevremizdeki insanları oy kullanması için uyaralım. Trabzon’da oy kullanmayan ve geçersiz oy sayısı 100 bin. Sandığa gittin mi iş kolay.  Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Sonrasında güçlü bir meclis olacak. Selçuk Çebi’yi seçtiğiniz zaman 6’sınıda seçmiş olacağız. Ve güçlü bir meclis olacak, güçlü bir Türkiye olacak. Emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.”

48 SAATİMİZ VAR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu “Bu vatan sevgisiyle buradayız bir seçim kampanyasının Türkiye’mizi ileriye taşıyacak seçim kampanyasının sonuna geldik. 48 saatimiz var. Yarın sabah namazından sonra sandıklarımıza gider ve sahip çıkmaya devam edip, demokrasinin hep birlikte tecelli etmesini sağlamaya hep birlikte hazır mıyız? Recep Tayyip Erdoğan’ın ölürsem vatanımda ölürüm diyen o cumhurbaşkanına sonuna kadar sahip çıkmaya hazır mıyız? Bu milletvekillerimize nasıl sahip çıkıldığını yarın ilan etmiş olacaktır. Emeklerinize yüreklerinize sağlık. 25 Haziran zaferiniz mübarek olsun.”

BU GECE UYUMAK BİZE HARAMDIR

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu “3 yıl büyük bir onurla sizleri temsil ettim. Hayatım boyunca evlatlarıma bırakacağım miras Trabzon milletvekili olmamdır. Bizler baki olduklarımızın yanında olduğumuz sürece varız. Bu kutlu dava için yürümeye her zaman hazırız. Biz hep şunu söyledik. Türkiye’nin T’si Trabzon’dur. Türkiye’nin çimentosu Trabzon’dur. Siz hemşehrilerimizden cumhurbaşkanımıza liderin yanında en güçlü sesi Trabzon verecek. Trabzon’un Ayşe’si olmak benim için kalıcı olmak benim için kalıcı bir ünvandır. Tüm Trabzon’la beraber yolumuza devam edeceğiz. Bu ülkenin birliğine beraberliğine bizde varız diyerek devam edeceğiz. Yanınızda kim varsa bugün son gün güçlü Türkiye için bu gece uyumak bize haramdır Trabzon. Trabzon’un yüzünü ak etmek için bugünde yarında hazırız.”

BİZ TRABZON'A TRABZON BİZE EMANET

AK Parti Trabzon 6’ncı sıra Milletvekili Adayı Selçuk Çebi “Burada sizin karşınızda olmak bizim için gururdur. 35 gündür sahadayız. Trabzon’un her ilçesini her köyünü gezdik. Sahada bir milletvekili gibi bizlerle çalıştığı için herkese teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar hep şunu söyledim ben hep bu ülkenin bayrağını dalgalandırabilmek için mücadele ettim. Dünyanın her bölgesinde İstiklal Marşı’nı söyletmeye nasip oldu. Onların duası sizlerin duası olmamış olsaydı buralarda olmazdım. Şampiyonlara hazırlanırken ben elimden gelini yapayım gerisini Allaha bırakayım. Ülkesi için hizmet eden cumhurbaşkanımızdan alıyoruz bu gücü. 6’ncı sıradan bir milletvekili adayı olarak bundan sonra bana verilen şereflerin en güzelidir. Burada şimdi ben hep birlikte biz elimizden geleni yapıyoruz, ey Trabzon sizden aynı gururlandırmayı bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız bu er meydanına bu pehlivanı yolladı sizlerde bu pehlivana sahip çıkın. 24 Haziran’da güreş tabiriyle sandıkları tuş etmeye hazır mıyız? Trabzon hazır… Allah bizleri sizlere mahçup etmesin. Biz Trabzon’a Trabzon bize emanet…”

TRABZON'DAKİ BAZI KARDEŞLERİMİZ...

AK Parti Trabzon 5’inci sıra Milletvekili Adayı Vehbi Koç “Dedem Fatihin, Yavuz’un, Kanuni’nin, Ali Şükrü Paşa’nın ruhu bu manzarayı seyrediyor. Bizleri sizleri temsil etme imkanı verilirse sizlerden bizden razı olun inşallah. Bir aydan fazladır, bu memleketin geleceği için bizlerden daha çok çalıştınız, dualar ettiniz, hatimler indirdiniz, Allah sizlerden razı olsun, gençlik kolları kardeşlerim sizdeki bu heyecan oldukça Allah sizi koruyacaktır.. 1461’den beri Trabzon bu coğrafyanın amiral gemisidir. Sizler güçlü olduğu zaman bazılarının uykuları kaçıyor. 24 Haziran akşamı çıkacak 6-0’lık sonuç pek çok kişinin uykusunu kaçıracak. Bize uyuma haramdır. Dünyanın dört bir yanından Trabzon’dan gelen sonuçları takip etmekte olan Bosna Herkes var Tahran var vs. herkes buradan çıkacak sonucu Türkiye’den çıkacak sonucu bekliyor. Dünya liderinin yıkılmadığını umutlarının devam ettiğini görecekler. Bizde bazı ihanetleri anlamak için yıllarca bekledik. Trabzon’daki bazı kardeşlerimiz Saadet Parti’sine İYİ Parti’ye CHP’ye destekliyor olabilir. Ülkeye zarar verdiğini anlatırsanız yanlıştan döndürmüş olursunuz. Vakit Trabzon vakti… Trabzon kendine yakışanı yapacak. Hem Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan seçim onun adaylarınıda destekleyecektir. Amiral gemisine bu yakışır.”

TRABZON SAĞLAM KALEDİR

AK Parti Trabzon 4’üncü sıra Milletvekili Adayı Salih Cora “Bu gün seçim çalışmalarımızın son günlerinde bizi yalnız bırakmayarak buraya teşrif eden hemşehrilerim, her birinizi selamlıyorum. Hepiniz çok çalıştınız çok gayret ettiniz. 35 gün içerisinde girmemiş ev, sıkılmamış el bırakmadık. Cumhurbaşkanımızı burada çok güzel ağırladınız. Cumhurbaşkanımız burada mutlu ayrıldı. Mutlu ayrıldı. Sizlerin yol arkadaşı olmaktan, sizlere hizmet etmekten, Trabzon’un her bir tarafına yatırım yapmaktan gurur duyuyoruz… Bizlere oy verip güçlü bir şekilde bizi Ankara’ya gönderdiniz. Sizin iradenizi başkalarına teslim etmedik. 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimi gerçekleşti. Zor günleri geride bıraktık. 15 Temmuz gecesi dedikki Trabzon sağlam bir kaledir. Naparsanız yapın bu bayrağı düşüremeyeceksiniz bizi esir alamayacaksınız. Türkiye bundan sonra daha çok güçlü olacaktır. Büyük yatırımlarını devam ettirecektir. Nükleer Enerjimizi yapacağız. Her bir yatırımımızı çok güzel sürede karşılayacağız. 2 buçuk yıldır sizlerin milletvekilliğini yapmanın gururunu yaşıyorum. Allah’ım bize destek olan hemşehrilerimizden razı olsun. İçişleri BakanıSüleyman Soylu önderliğimde milletvekili arkadaşlarımızla bir olduk. Demiryolu’nun ihalesini gerçekleştirdik, Trabzon’da hastalar uzaklara gitmesin diye şehir hastanesininde yatırıım programına alındığı söyleyip ihalesini gerçekleştireceğiz. Trabzon’a hayırlı olsun. Trabzon’da ikinci bir devlet üniversitesinin kurulması için arkadaşlarımız ayrı bir çalışma yaptı. Trabzon’daki ikinci devlet üniversitesini kurduk. Biz ikinci devlet üniversitesini kurarken CHP’nin vekili Trabzon’da ikinci üniversitesi oylamasına katılmadı. Trabzon’da her ilçede yatırımlar hizmetler var. Bundan sonrada sizlerden destek istiyoruz. Bu işlerimizi yarım bırakmayalım. Komşularınızı, dostlarıızı akrabalarımızı sandığa davet edelim arayalım. Yarın Türkiye’nin büyük Türkiye olması için tarihi bir oy kullanacaksınız.”

YARIN BU SAATLERDE BAYRAM GÜNÜMÜZ OLACAK

AK Parti Trabzon 3’ncü sıra Milletvekili Adayı Bahar Ayvazoğlu “Uzun bir yolun sonuna geldik. Yolun sonu değil yolun başı olacak. Yarın sandıkta başkanlıkta Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğinizde Seyit Onbaşı kazanacak, Nene Hatun tekrar kazanacak, Ömer Halisdemir kazanacak, Yasin Börü kazanacak… Yarın bizim bayram günümüz olmalı, hiç tanımadığımız halde bizim için can veren 243 kişi kazansın. Hep birlikte başaracağız. Yarın yine bu saatlerde burada bayram günümüzü ilan edip burada olacağız.”

AYRINTIAR GELİYOR...