61SAAT HABER SERVİSİ

24 Haziran Cumhurbaşkanlı ve milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti Trabzon’da milletvekili adayları tanıtıldı.

Ramada Otel’de düzenlenecek olan törende milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen programa AK Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Milletvekili Ayşesula Köseoğlu, İlçe Belediye Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

SANDIĞA GİDİN

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi şu ifadeleri kullandı;

“16 yıldır kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bize kesintisiz destek verdiniz. bu 16 yıllık süre içerisinde şehrimize çok güzel hizmetler yapıldı. Bu hizmetleri yaparken biz millete hizmet etmeye geldi, efendi olmaya gelmedik düstürü ile alışmalarımızı sürdürdük. Sandık çok önemli, katılımda çok önemli. Sandığa gidelim sandığa gitmeleri içinde çevremizi uyarılarım. Şehrimize 21 milyarlık bir yatırım yapıldı.”

CUMHURBAŞKANI 13 HAZİRANDA TRABZON’DA

“Projelerimiz var bunların bir kısmını yaptık, bir kısmına başladık bunların başında demiryolu bir diğeri şehir hastanesi, yeşil endüstri adası ve ikinic devlet üniversitesi ilk bu konuları milletimizde konuştuğumuzda gerçekleştirilemececek projeler gibi duruyordu ama hepimizin gayretiyle başarıldı. 24 Haziranda çok önemli seçim var. 24 Haziran sonrası sistem değişiyor. Yeni bir sisteme geçmemiz gerekiyordu. Sayın cumhurbaşkanımız Trabzon’a gelmişti. 13 Haziran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’a gelecek.”

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'nın açıklamaları

TANKLAR YÜRÜTTÜLER

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon 1’inci sıra milletvekili adayı Muhammet Balta “Bizler 24 Haziran’da yapılacak seçimler için Perşembe günü seçim beyanamimizi Ankara’da açıkladık. Şimdide Trabzon’da çok değerli arkadaşlarımızla sizlerin huzurunuzdayız. Şuanda yaptıklarımız ve geçmişte yaşadıklarımızdanda bahsetmemiz lazım. 1960’larda darbe ile karşılaşıldı, 1980’lerde bir dabe daha gördük,  sağ sol dediler aynı ev içerisinde insanları birbirine düşman ettiler. 1997 post modern darbesini gördük. Bu ülkede başörtülü insanlar eğer öğrenci, devlet memuru olursa iltica hortyalıp ülke bölünecek dediler. Gençlerimizin okuma imkanlarını ellerinde aldılar. Böyle bir ramazan gününde rahmetli Erbakan din alimlerine iftar verdiği zaman tanklar yürüttüler. 2002’de bu millet ülkenin kaderini Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına teslim etti. Durmadılar devam ettiler darbe planları yaptılar. Oyunlar devam etti. Gezi olayları ile devam en son 15 Temmuz gecesi bu ülkeyi bölmeye parçalamaya Erdoğan’ı bu oyunun dışına atmaya çalışan FETÖ haini ve küresel düşmanları.”

O ÇİLEYİ ÇEKTİREN KİMDİ?

Şimdi kopya çekmeye başladılar, hastanelerde insanların süründüğü, insanlarımızın süründüğü, morglarda insanlarımızın cenazelerimizin rehin alındığı, öğrencilerimizin eğitim imkanlarımızın yurt dışına sürgüne gönderilmek olduğu bir dönem bu dönemlerin arkasında şimdi demokratiklikten bahseden CHP var. Cumhurbaşkanımızı dua ederken eleştirenler şimdi dua ediyorlar açılışlarda. Projeler yapmaya başladılar. Ey CHP’liler ve onunla beraber olanlar rahmetli Erbakan’a ve onların arkadaşlarına kim baskıları yaptı. Hastanelerde o çileyi çektiren kimdi… Yollar yoktu… Arabalar yoktu… Hiç bir şey yapılmayan bu memleketin insanlarını bölenler laz çerkez diye ayıranlar ne oldu onlara şimdi?

HER TÜRLÜ TESİSİ YAPTIK

AK Parti dönemin 26 bin km yol yapıldı, 25 havalimanı vardı 55’e çıkmış. Trabzon havalimanında seyahat eden yolcu sayısı 380 bin, şuanda 4 milyon 100 bin civarında insanımız seyahat etmeye başladı. Yüksek hızlı tren, Marmarayı yaptık… Üniversite sayısını 207’ye çıkardık bunlardan biride Trabzon Üniversite’sidir… KYK’lar yatak sayısı 634 bin yatak ilave ettik… Şehircilik 850 bin civarında 16 yılda konut yapıldı… CHP zihniyeti HES’e rüzgara karşı, nükleere karşıydı biz onları dinlemedik, enerji yatırımlarımızıda iki katına çıkardık. 6 ilde doğalgaz vardı şimdi 78 ilimizde doğalgaz var…. Her türlü tesisleri yaptık…  

TRABZON’A BİZ KAZANDIRDIK

Bizim ağır yükümüz var, yükümüzü hafiflettik, hep birlikte 6 milletvekili değil sizlerden moral almak çin buradayız. Biz Trabzonda, bir çok yatırım yaptık, Trabzon olimpiyat meşalesini yapıldığı şehir Trabzon’dur. KYK’larda üniversitesinde yurtlar yapıldı. İlçelerimizde yurtlar yapıldı. Yeni fakülteler yeni bölümler açıldı. KTÜ ülkenin ve bölgenin en önemli üniversitelerinden biri oldu. OSB’ler tershane yatırım adasını yaptık. Yapmaya devam ediyoruz…  Şehircilik manasında kentsel dönüşümler, Avni Aker Stadyumu Milletin bahçesi olacak, sahil yolunu tanjantı bitirdik, kanuni bulvarı devam ediyor… Trabzon’da turizmden bahsediyorsak bu dönem içerisinde yaptığımız kırsalda yolların standartlarımı yükselttiğimizden kaynaklıdır… Artık betonun üzerine milletimiz asfalt istiyor. İnşallah güçlü bir şekilde destek verdiğiniz zaman bunları biz kazandırdık biz kazandıracağız… Özellikle İçişleri Bakanımızın imkanlarını seferber ederek alt yapıda bitmek üzere. Çok teşekkür ederim.  Yatırım adasını bitireceğiz,… Akçaabatta PÖH daire başkanlığı konuşlandırılacak…. Türkiye’nin en büyük hayvan barınağı Trabzon’da yapıldı… Bir ilçemizde teleferik yapıldı… Gülcemal yapıldı…. Botanik park bitmek üzere…. Bizleri eleştirenlere bu millete gelecek hizmetleri sinsi planlarıyla engellemeye çalışan CHP zihniyetine seslenmek isitiyorum ne yaptık biz bunları yaptık.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar'ın açıklamaları

TARİHİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

AK Parti Trabzon 2’nci sıra milletvekili Adnan Günnar “16 senedir sürekli AK Parti ile  mücadele edilmesine rağmen Türkiye koşar adımlarla müasil milletler seviyesine doğru koşara adım gitmektedir. Artık yeni bir sisteme geçmesini hedefledik. Buda cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en  büyük ve önemli seçimdir. Öyleyse güçlü TBMM’de hızlı kararlar alınabilen bir cumhurbaşkanına ihtiyaç vardır.  “

AVNİ AKER’E MİLLET PARKI!

“Ekonomik komplolarla başbaşayız. Bizim milletimiz çalışkanlığıyla, ekonomik darbe girişiminede karşı koyacakytır. Biz Trabzon’a güveniyoruz. Kapı kapı dolaşan teşkilatlarımız, 130 bin  AK Partili üye ve 570 bin seçmenle Selçuk’uda seçtireceğiz. Biz meclise gittikte ne yaptık sadece elimizi kaldırıp indirdik mi? Biz iki buçuk yıl içerisinde söz vermiş olduğumuz şeylerin neredeyse en hepsini gerçekleştirdik. Bir yatırım adası, bir tren yolu, bir şehir hastanesi, üniversite kazandırmanın yanında Trabzon’da emsal olmayan Hüseyin Avni Aker’e millet parkını, yeşil alanı İnönü Mahallesine kazandırdık, Trabzon’a kazandırdık.  Biz Trabzon’a dünyanın en uzun  en büyük tünelini gerçekleştirdik. Hizmet edenin sevenide var sevmeyenide var.”

BİZ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

“Dava anlayışları zıt olan zihniyetler bakıyoruz bir araya gelmiş, aynı masada hasetlerinden kıskançlıklarından, bir araya geldiler, bir oldular. Elinize birileri tarafından uzatılmış olan reçetelerle ülkeyi yöneteceğinizimi sanıyorsunuz. Bu millet gereğini yapacaktır. Genel Başkanımızla Allah için hak için gece gündüz demeden çalıştık. Türkiye için çocuklarınız için geleceğiniz için Ege’de Akdeniz’de  Güneydoğu’da en az iki kişiye ulaşıp onları ikna etmek bizim geleceğimiz için en büyük vasiyettir. Biz Ayşe Sula Köseoğlu ve Süleyman Soylu Bakanımızla, Muhammet Balta, Salih Cora ile beraber gece gündüz demeden çalıştık. Biz bunların karşılığında sadece dua alabiliyorsak yeter diye çalıştık.”

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun açıklamaları

VAKİT TRABZON VAKTİDİR

AK Parti Trabzon 3’ncü sıra milletvekili adayı Bahar Ayvazoğlu “İnsan kadın anne kimliklerimizden hangisinden bahsederek ölümle korkutanlar ölümle korkanlar olacaktırlar. Seni başkan yaptırmayacağız diyenlerin gözlerindeki korku sesinden tanınır, ve seni memlekette başkan yapacağız sözleri yükselir. Onurla yürüdüğümüz, anladığımız, anlattığımız, anlatmaya devam ettiğimiz davamızı, zalimlerin gözünün içine baka baka baka diyoruz, elinden en kıymetli hazinesi alınması istenenin karşısında durma günüdür. Gün ben ezelden beri hür yaşadık hür yaşarım hangi çılgın bana zincir vuracaktır şaşırım günüdür. Vakit Trabzon vaktidir.”

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın açıklamaları

HER SÖZDE SOMUT ADIM ATTIK

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon 4’üncü sıra milletvekili adayı Salih Cora “Bu tören şehrimize demokrasimize hayırlı uğurlu olmasını dinliyorum. Sizlerin destek ve teveccühleriyle birlikte 1 kasımda çok güçlü bir şekilde Ankara’da sizleri temsil etme sahibi olduk. Bize göstermiş olduğunuz bu ilgiden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Sizlerin huzuruna alnımız ak başımız dik çıktık. Trabzon için hangi sözü verdiysek her birinde somut adımlar atarak sizin karşınıza geldik.”

MEGA PROJERLER YAPMAYA HAZIR MIYIZ?

“Demiryolu projesi ihale edildi, KTÜ’nün ardından Trabzon’da ikinci devlet üniversitesini kurduk, Trabzon’da yatırım adasının kanuni engelini 

tamaladık. Trabzon’da bütün hastanelerden daha fazla olan şehir hastane geçti. Ve Trabzon’un her bir ilçesine 400’ün üzerinde proje gerçekleştirmenin onurunu gururunu yaşıyorum. Bu şu anlama geliyor. Milletvekilleri olarak yürüyüşümüzü gördünüz. Sizin karşınıza alnımız  AK geliyoruz. Bundan sonra Trabzon’da mega projeler yapmaya hazır mıyız? AK Parti olarak Trabzon’da 400 bin oy alıp 6 milletvekilini çıkaracağız.”

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç'un açıklamaları

AK PARTİ’YE VERİLMEYEN OY DÜŞMANA CEPHANEDİR

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon 5’nci sıra Milletvekili Adayı Vehbi Koç “Pek bir Trabzonlu kardeşimizin iyi bir denizci olması için elimizden geleni yaptık. Bu topraklarının çocuklarına yetmez, siyasetimize Recep Tayyip Erdoğan’ın tenzipleriyle İstanbul’da başladım. 24 Haziran seçimleri kendine özgü bir takım içerikleri özetliyor. 320 sayfa nelerin yapılması gerektiği seçim beyannamemiz açıklandı. Hizmet için yola çıktıysam Vehbi Koç neler yapabilir. Biz deniziciyiz, cumhurbaşkanı denizci, başbakan denizci, bu gemiye kaptan lazımdı, o da Vehbi Koç oldu Trabzon’a hizmet için geldi.  Burada iş yapmak çok zor değil. Hangi günü ayı hangi saati birbirinden güzel değil.  Dediklerimizi yapacağız bizi parmakla gösterecekler. Bugün siyasi rakip olarak kendileriyle yarışacak olduğumuzu partilerin görüş ile 5 yıl yıl önceki sözlerini dinleseydiniz söyleyecektiniz bu nasıl iş bu söylemler nasıl birbirine benzer. Gezi olayları vs. ama Trabzon’da bunu çıkaramayacaksınız. Gidin kendilerini uyarın, bu bir tezgah, AK Parti’den başka partiye bir oy düşmana cephane olarak gidecektir. Kardeşlerimize yalvaralım, uyaralım kardeşlerimizi. “

AK Parti Trabzon Milletvekili Selçuk Çebi'nin açıklamaları

GÜREŞTE TEK SİYASETTE TAKIM

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon 6’ncı sıra Milletvekili Adayı Selçuk Çebi “Bize ilgi ve alakaları bütün ilçelerde görmekten mutluluk duydum. Kendimizi yolumuzu davamızı anlatmamız lazım. İnşallah hep birlikte çok iyi bir takım çalışması yürüteceğiz. Ben teke tek güreş müsabakalarında rakip tanımıyorum ama siyaset takım içidir.  Sizlerin attığı her adım AK Parti’nin attığı adımdır. Bir an bile küçük bir rehavet yaşamamız, çok çalışmamız çok gayret göstermemiz gerekir. “

6’NCI SIRA ADAYLIK…

“Bizim için zor diye bir şey yoktur. Burada devletim ve milletim için komutanım ve teşkilatlarımızla davamıza hizmet etmek şereflerin en şerefidir. İlçelerde gezdiğimiz zaman bazen 6’ncı sıra neden diyorlar. Reisimiz böyle bir teveccühte bulunmuş. Biz elimizden geleni yapacağız çalışacağız takdiri Allah’a bırakacağız. Başka partilerde birinci sırada olmaktana AK Parti’den 6’ncı sırada olmak gururdur. Ben buz amanıma kadar ülkeme her daim hizmet vermekten gurur duydum. “Ayrıntılar geliyor...