AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Vakfıkebir İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet eden Günnar, esnafların dilek, temennilerini dinledi.

Milletvekili Günnar, vatandaşla her zaman bir arada olduklarını belirterek "Vakfıkebir İlçe Başkanımız Ahmet Uzun ve Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta ile birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın dilek ve temennilerini dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. AK Parti olarak her zaman milletimizle iç içeyiz. Her zaman olduğu gibi milletimizin partisi olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Milletvekili Günnar, "Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere selamlarını getirdim. Gidilmedik kapı ve dokunulmadık gönül kalmaması için ekmeğin ve emeğin başkenti Vakfıkebir İlçemizde esnafımızı ziyaret ettik. AK Parti olarak her zaman halkımızın sesi olduk. Dolayısıyla onların derdi bizim derdimiz vatandaşlarımızın beklentilerine çözüm için sahadayız. Vakfıkebir ve tüm ilçelerimiz için canla başla çalışıyoruz" dedi.

Milletvekili Günnar, esnafların Ahilik Haftası’nı da tebrik ederek, “Bu yıl 13-19 Eylül tarihleri arasında kutlanılacak olan Ahilik Haftası’ndayız. Esnafımız, ‘Ahilik’ gibi devletlerin, toplumların önünü açan, hatta ilkeleriyle günümüze de ışık tutan bir geleneğin temsilcileridir ve kalkınmanın temel taşlarıdır. Ziyaretimizde esnafımızın Ahilik Kültürünü esas alarak çalışmalarını sürdürdüğünü gördük. Tüm esnafımıza hayırlı bereketli kazançlar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.