AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaret esnasında konuşan Milletvekili Balta “ Başbakanımız ve bizler ülkemiz ve Trabzon’umuz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Arsin’de çok başlarını belediye başkanımız var. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Arsin’e desteğimiz her zaman devam edecektir. Arsinli hemşerilerim sıcakkanlı, sevecen ve sağduyulu. Arsin’in gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımızla beraber Arsin’i projelerle geliştireceğiz. Çok şeyler daha yapılacak. Bunları hep beraber yapacağız. Diğer ilçelerimizle tüm Trabzon’umuz, gelişmeye büyümeye devam edecek. Birliğimiz, dirliğimiz ve kardeşliğimiz aratarak devam edecektir. Biz gücümüzü halkımızdan alıyor ve hesabı halkımıza ve sonunda da Allaha vereceğiz.  Milletin duası en büyük güç. İnsanları insan olduğu için seviyoruz. Biz insanımıza hizmetkâr olmaktan mutluluk duyuyoruz. Düşüncemiz zihniyetimiz budur. Sizlere hizmet etmekten gurur duyuyorum” dedi. 
Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’de konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Sayın Vekilimizin Arsin’e ayrı bir ilgisi vardır. İl Başkanlığı döneminde olsun bakan yardımcılığı görevinde olsun Arsin’imize büyük destekleri olmuştur. Şimdide Trabzon Milletvekili olarak bu hizmetlere devam edecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur” diye konuştu. 
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, daha sonra AK Parti Arsin İlçe başkanlığı ve yapımı devam eden Arsin Balıkçı barınaklarını ziyaret etti.