61SAAT HABER MERKEZİ

2015 genel seçimleri çalışmalarına ilk startı Ak Parti Ortahisar İlçe teşkilatı verdı. İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve parti yöneticilerinin katıldığı esnaf toplantısı Moloz’daki Özgüneş isimli bir toptancıda gerçekleştirildi.

Yapılan görüşmelerin ardından AK Parti Ortahisar İlçe yöneticileri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak, esnafın sorunlarını dinleyip genel seçimlerin öneminden bahsettiler.

ALTUNBAŞ’TAN ÖNEMLİ UYARILAR

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 2015 genel seçimlerinin önceki seçimlere nazaran çok daha önemli olduğunu belirterek ‘Ülkemizde içimizde ve dışımızdaki bazı mihrakların tehlikeli oyunlarının, bize milletimize ne kadar zarar verdiğini hep birlikte gördük. Yaşanan bu kaos ortamını çok şükür iktidarımızın azami gayretleriyle en az zararla ile atlattık. Fakat Türkiye’nin artık bu tür kaoslarla zaman kaybetme lüksü yoktur.

Dünya’nın sayılı devetleri arasında yer alan Türkiyemiz’in daha demokratik, daha özgür daha çağdaş bir şekilde yönetilebilmesi için yeni anayasının şart olduğu bir ortamda bizlerde AK Parti olarak anayasayı değiştirecek çoğunluğu sağlamak, halkımıza bu sıkıntıların yaşatılmaması, ülkenin daha fazla zarar görmemesi için çalışmak zorundayız.

Bugün itibariyle ile partimizin tüm dinamikleri ile sahalarda olacağız. 14 yıllık Ak Parti iktidarı ile yüzü gülen milletimizin bu huzurunu bozmasına asla müsade etmeyeceğiz’ dedi.
Esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşın sorunlarınıda dinlediklerini belirten Altunbaş, ‘Yeni kurulan iki belediyemiz var. Bir tanesi Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde koordinasyonunun tamamlamak üzere. Birde Ortahisar Belediyemiz var, yapılanmasını ve kadrosunu tamamlama gayretinde. Bu nedenle yaşanan bazı aksaklıklar olsada Trabzon 13 yıl öncesi ile kıyaslandığında, eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, yerel hizmetlerde çağ atlamıştır.

Yaşanan aksaklıklar da tabi ki biz üzerimize düşen sorumluluğu ve eleştirileri kabul ediyoruz, fakat ilimize yapılan devasa yatırımlarında görmezden gelinmesini kabul edemeyiz.

GENÇ: DESTEKLER HİZMET OLARAK GERİ DÖNECEK

AK Parti kadroları olarak her hizmetin en iyisine layık olan Trabzon’umuza bugüne kadar yapılan tüm hizmetler helal olsun. Ama yetmez biz yeni yatırımlar için, yeni hizmetler için durmadan çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’de esnaf ziyareti esnasında yoğun ilgiyle karşılandı. Girdiği her yerde gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç ‘Trabzonumuza ne yapsak, ne kazandırsak azdır. Trabzonumuzun, Trabzonnularımızın Ak Parti’ye verdiği tartışılmaz büyüklükteki desteği layıkıyla hizmet anlamında geri alacağından kimsenin şüphesi olmasın. Biz gerekerse hiç uyumayacağız, hiç durmayacağız, hiç yorulmayacağı ve Trabzon halkına hizmet etmeye var gücümüzle devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Moloz esnafı özellikle park sorunu nedeniyle ilçe başkanı ve belediye başkanına serzenişlerde bulundu. Başkan Genç ile Altunbaş’da bu konuda gereken hassasiyetin gösterileceğinin sözünü verdi.