İlçe Başkanı Avni Adanur önderliğinde dün akşam ilk ziyaretini ilçenin Demirciler Mahallesi’ne gerçekleştiren ilçe yönetimi burada vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve sıkıntıları dinledi. İlçe Başkanı Avni Adanur ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Oluşan yeni yönetimimizle birlikte vatandaşlarımızla bir araya gelerek hem tanışıyoruz hemde istek ve sıkıntılarını dinliyoruz” dedi. 

Tüm mahallere programlar yaparak ziyaret gerçekleştireceklerini belirten ilçe başkanı Avni Adanur, “25 Mahallemizin tümüne yönetimimizle birlikte ziyaret edip vatandaşımızla bir araya geleceğiz. Talepleri alıp, gerek büyükşehir belediyemizle gerek ilçe belediyemizle bir araya gelerek  sorunları çözeceğiz. Vatandaşımızın zor yada çözülmeyecek bir talebi yok. Biz sorunları biliyoruz. En kısa zamanda talepleri çözüme kavuşturup halkımızın hizmetine sunacağız. Ak Parti milletin partisidir. Bizde partimizi en iyi şekilde temsil edip, vatandaşımızın hizmetkarı olacağız. Bizleri burada içtenlikle karşılayan,
Demirciler Mahallesi Muhtarı Ömer Korkmaz’a, Demirciler Köyü Kültür ve Kalkındırma Derneği Başkanı Mehmet Ay’a, Mahalle Başkanı Cemal Yılmaz’a ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz”diye konuştu.