61SAAT HABER SERVİSİ

Ak Parti Trabzon’da kongre heyecanı devam ediyor. 

Beşikdüzü ilçesinde Ahmet Gören tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan oldu.

Yönetim Kurulu: Ahmet Gören, Ali Al, Ali Saim Çolak, Emine Faiz, Emine Yılmaz, Erken Kara, Hasan Uzuner, Hüseyin Demirci, Hüseyin Dilli, İlyas Latifoğlu, İsa Kahraman, Mehmet Terzi, Muzaffer Bebek, Selçuk Aydın, Veysel Başkan.

Pandemi tedbirlerinin alındığı kongreye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Bölge Koordinatörü Polat Türkmen, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu, Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören ve yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, ilçe başkanları ve partililer katıldı. 

2023’TE BEŞİKDÜZÜ REKOR OY VERECEKTİR
Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, “Bu asil görevi şahsıma tekrar layık gören herkese teşekkür ediyorum. Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar oylarıyla destekleriyle ve gayretleriyle partimize katkılarını esirgemeyen kadın erkek farketmeksizin teşkilatımızda yer almıştır. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Bu bir bayrak yarışıdır. Teşkilatımızdaki bayrak yarışı tüm hızıyla devam etmektedir. Yeni bir ekiple coşkuyla yeniden kaldığımız yerden inandığımız yolda devam edeceğiz. Beşikdüzü halkının irfanı ve kalp gözü çok yüksektir. Doğruyu her zaman bulurlar. Ak Parti demek hizmet demektir. Hizmet her zaman zirvede olur. Siyaset anlayışımız bugüne kadar çok engellemelerden geçti. Bu millet ne istiyorsa o olur. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde inşallah Beşikdüzü rekor oyla Cumhurbaşkanımıza destek verecektir. Hepinizi saygıyla ve hürmetle selamlıyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun” dedi.

BEŞİKDÜZÜ ÇOK CİDDİ YATIRIM ALMIŞTI
Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, “Hep iç içeyiz. Birlik ve beraberlik için pek çok sebebimiz var. İnşallah bir sonraki seçimde Ak Partili belediye başkanımızın da aramızda olmasını istiyoruz. Beşikdüzü çok kıymetli bir yerdir. Buranın kıymetini bilecek işler yapmamız lazım. Çok kıymetli işler vardı. Beşikdüzü çok ciddi yatırım almıştı. Adeta darbe gibi oldu. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak başkanımızın bir ayağı Ankara’da bir ayağı burada. Şehrin yaşama sebeplerini artırmaya çalışıyoruz. Göçün önünü kesmeye çalışıyoruz. Sadece refah ve istihdam ile yapılabilir. Milletimizden rey isteyeceğiz vermeyenden de razı olmasını isteyeceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR ETTİ
Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Göreve devam edecek olan ilçe başkanı ve ekibini tebrik ederek bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.”

MİLLETE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR 
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “58 tane kongre yapıyoruz. Uzun bir maraton. İnşallah büyük kongre ile sonuçlandırmış olacağız. Pandemi nedeniyle vatandaşlarımızla bir arada burada olamıyoruz. Maske mesafe ve temizlik kuralları şeklinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Unvanlar değişebilir ama ülkeye millete hizmet yarışı bitmez dedi genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bizden önce görev yapanlar olduğu gibi biz yapıyoruz, bizden sonra da yapacaklar olacak. Yönetimde değişiklikler olacak ama aynı kararlılıkta yolumuza devam edeceğiz. Millete karşı sorumluluğumuz var” dedi

BEŞİKDÜZÜ’NE SEVDALI OLDUK
Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Biz Beşikdüzü’ne hep sevdalı olduk. Allah’ın izniyle bundan sonra Beşikdüzü için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Beşikdüzü’nde birçok ilçede olmayan doğal gaz var. Semt pazarı kapalı yeri vardır. İstihdamı ihracatı ile göz kamaştıran organize sanayi bölgesi vardır. Karadeniz bölgesinde ikinci olan teleferik yatırımı var. Sahilde yatırımlarımız devam edecek, TOKI inşaatımız bitmiştir. Hangi engel karşımıza çıkarsa çıksın kim ne derse desin biz önümüze bakacağız Beşikdüzü’nün yanında olacağız. Beşikdüzü’nü yeniden ayağa kaldıran günlere kavuşacağız. Ben buna inanıyorum. Çünkü biz her türlü engellemelere her türlü kumpaslara karşı dimdik ayakta durduk. Çok çalışan yorulmaz. Beşikdüzü’nde bugünden itibaren çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.