Kuzuluk Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Cora, gördüğü ilgi karşısında oldukça duygulandı.

Kuzuluk'ta bir kahvehanede seçmenlere hitaben bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, 7 Haziran Seçimleri öncesinde seçmenlerin kendilerine, "Evet çok büyük hizmetler yaptınız ama, biz sizin bu kadar güçlü olmanızı istemiyoruz" mesajı verdiğini ifade etti. Cora şunları söyledi:
"Ama ne oldu AK Parti tek başına iktidar olamayınca Meclis düğümlendi. İşte 1 Kasım seçimlerinde bu düğüm çözülecek. Sırası ilerleyen tek milletvekili adayı benim. Şalpazarı bize çok destek verdi. Belki de bu desteğin karşılığını hizmet olarak da vermemiş olabiliriz. Ama Şalpazarı'nın bizim gibi gerçek ve samimi bir vekile ihtiyacı var. Bu yörede yaşayan biri olarak sizin dertlerinizi en iyi bilen biziz. 7 Haziran'da 4 milletvekili çıkarmıştık. Biraz daha çalışalım. 4 buçuktan 5 yapalım"
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, "Meclis'e girersem Şalpazarı'nın vekili olacağım ve ilk toplantımı da Kuzuluk'ta yapacağım" diye konuştu.