AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Salih Cora yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon'da gidilmedik yer bırakmamayı kafasına koyan Cora, Akçaabat'ta bazı görüşmelerde bulundu ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlarla samimi bir diyalog kurması ile ön plana çıkan Cora'ya gittiği her yerde gösterilen büyük ilgi Akçaabat'ta da devam etti. 

Akçakale semti Gökçekaya Mahallesi'nde yol sorununu yerinde inceleyen Cora, bu yolun 2 kilometrelik kısmının yapılması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir görüşme yaptı. 

DERDİMİZ ÜNVAN DEĞİL HİZMETTİR 

Trabzonluların kendisine gösterdiği ilgiye her fırsatta teşekkür eden Salih Cora, “Hemşehrilerimiz sağolsunlar nerede karşılaşırsak karşılaşalım bize büyük ilgi gösteriyorlar. Bu seçim çalışmaları ile alakalı bir durum değil. Trabzon'u her zaman gezen,dolaşan, hemşehrilerinin dertlerini dinleyen bir siyasetçi olarak bu şehrin sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Siyasete de bunun için atıldık. Derdimiz ismimizin önüne ünvanlar almak değil Trabzon'a ve ülkemize hizmet etmektir.” dedi. 

TRABZON'UN PROJELERİNE HIZ VERİLECEK 

AK Parti için Trabzon'un hep önemli olduğunu vurgulayan Cora, “Partimiz kurulduğu günden itibaren Trabzon'u hep ön planda tutmuştur. Şehre yapılan yatırımlar bunun en büyük delilidir. Trabzonlular da sağolsunlar tam bir kadirşinaslık örneği göstererek  verdikleri destekle partimizin her seçimden şehrimizden yüz akı ile çıkmasını sağlamışlardır. İnşallah 1 Kasım'da artacağına gönülden inandığımız destekle zaferlerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz. Kurulacak tek başına AK Parti iktidarı ile birlikte Trabzon'umuz için belirlediğimiz hayati projelere hız verilecektir.” şeklinde konuştu.