Ak Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanı Ali Madenci ve Yönetim Kurulu üyeleri, kanser hastası Mihriban Çabuk'u(26) evinde ziyaret ederek, cep telefonu ve mp3 çalar hediye etti.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine bağlı Rıdvanlı Köyü' nde ailesi ile birlikte yaşan Mihriban Çabuk'u Ak Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanı Ali Madenci ve Yönetim Kurulu üyeleri 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle evinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası Mihriban Çabuk, AK Partili gençlerden cep telefonu ve müzik dinlemek için mp3 çalar istedi. 18 yaşında geçirmiş olduğu bir trafik kazası sonrasında yapılan tedavilerin ardından doktorlar tarafından ilik kanseri teşhisi konulan ve yürüyemeyen Mihriban Çabuk'u AK Partili gençler ziyaret ederek, cep telefonu, mp3 çalar yanı sıra gıda ve giyim yardımında bulundu.

Kendisine hediye edilen cep telefonu, mp3 çaları gören Mihriban Çabuk, bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek Ak Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları üyelerine teşekkür etti.

Ak Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanı Ali Madenci yaptığı açıklamada, "Günümüzün en önemli halk sağlığı problemlerinden kansere dikkat çekmek için her yıl 1-7 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kanser Haftası' nda AK Partili Gençler olarak kanser hastası olan Mihriban Çabuk'u Rıdvanlı Köyü'ndeki evinde ziyaret ettik. Ziyarette Mihriban Çabuk, bir cep telefonu ve müzik dinlemek için bizden mp3 çalar istedi. Bizlerde bu istediği yerine getirmek için yönetim kurulu üyelerimle birlikte bir kez daha Rıdvanlı Köyü' ndeki evini ziyaret ederek kendisine moral vermek istedik. Kanser hastalığında moralin çok önemli olduğunu belirten Gençlik Kolları Başkanı Madenci, "Bu hastalıkta moralli olmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben evinde tedavi gören Çabuk'u biraz olsun mutlu edebildiysek, ne mutlu bize." dedi.