AK Parti Trabzon Milletvekili ve milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim gezileri kapsamında Vakfıkebir İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Vakfıkebir İlçe binasında, teşkilat mensupları ile kısa bir toplantı yapan Günnar, ardından ilçenin Yalıköy Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Öğleden sonra ise, ilçe merkezi Hacı Ziya Habiboğlu caddesi, yeni cami çevresinde  esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi. Günnar, akşam programı kapsamında ise, AK Parti ilçe binasında eski ilçe başkanları, eski ilçe yöneticileri ve mevcut ilçe yöneticileriyle seçim stratejisi konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Günnar, vatandaşlarla sohbet ederek, “Ülkemizin istikbali için istikrar” dedi. Günnar, “Son 4 ayda tek başına kurulamayan hükümetin neticesinde siyasal ve ekonomik anlamda Türkiye’nin istikrara ihtiyacı daha açık bir şekilde gözükmüştür. Bu bağlamda tüm milletimizin AK Parti çatısı altında birleşeceğinden ümitliyiz” diye konuştu.

Günnar, Toplumun her kesimini ülkesini seven herkesi ekonomik kalkınma ve demokrasi için 1 Kasım seçimlerinde sandığa davet ederek, “sandık sonuçlarında inşallah Türkiye’nin istikbali için tek başına iktidarla istikbalimiz 2023 hedeflerine ulaşacaktır” ifadelerine yer verdi.

 CHP’li, MHP’li ve Saadet Partili seçmenlerle sıcak ilişkiler içinde çok güzel bir seçim atmosferinde çalışmalarına devam ettiğini belirten Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Vakfıkebirlilerin yakın alakasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, partililerle birlikte geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.