61SAAT HABER SERVİSİ 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı bugün Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Şalpazarı Meclis Üyesi Atilla Ataman’ın başkanlık ettiği mecliste gündem maddeleri görüşüldü.

CHP Grup Başkanı Turgay Şahin, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin web sitesinde kendisinin Ak Parti Meclis Üyesi olarak yazıldığı ile ilgili, “Öncelikle terör örgütlerine karşı sınır ötesi barış pınarı harekatında cenabı Allah ordumuzu muzaffer eylesin diyorum. Geçenlerde Büyükşehir Belediye Meclisi’nin web sitesinde beni Ak Parti Meclis Üyesi yaptılar. Demek ki ihtiyaçları vardı” dedi. 

Şahin, ayrıca İYİ Parti Grup Başkanı Davut Çakıroğlu’nun web sitesinde yer almadığını da sözlerine ekledi.

İYİ Parti Grup Başkanı Davut Çakıroğlu da kendisinin yer almamasıyla ilgili, “Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik plan kitapçığını meclis üyelerine dağıttı. Daha önce Turgay Şahin'i Ak Partili Meclis Üyesi olarak göstermişlerdi. Beni de hiç koymamış, atlamışlardı. Büyükşehir Belediyesi'nin kurumsal kimliği ile alakalı bir şey bu. 70 tane meclis üyesini doğru sıralayamayan Büyükşehir Belediyesi'nin stratejik planını bizim biraz daha iyi incelememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.