AK Parti Trabzon İl Teşkilatı tarafından organize edilen ‘Kuruluştan Günümüze, Teşkilat Mensuplarımızla İstişare Toplantısı’ bu akşam bir otelde yapıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon eski Milletvekili ve Eski Bakan Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon eski Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu, Aydın Dumanoğlu, Ayşe Sula Köseoğlu, TFF Yöneticisi Yılmaz Büyükaydın, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Eski İl Başkanları, Eski Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kollarının mevcut ve eski başkanları ile AK Parti’nin Trabzon’da geçmişten bugüne a kadrosunda görev alan yöneticiler katıldı. 

AK Parti eski Trabzon Milletvekili ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, burada yaptığı açıklamada, "Bu dava esas itibariyle kutsal bir davadır. Eski arkadaşlarımız içinde kırgınlık olabilir, haklıdırlarda.. Emek veren arkadaşlarım var burada. Partimize gönül veren, Trabzon’da yaklaşık 350 bin 400 bin insan var. Şu anda 83 milyon ülkemizde 50 milyon insan. Böyle bir teveccüh var partimize. İnanın, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş kodlarını beğenmeyen, bu milletin yaşama ruhunu, oluş ruhunu benimsemeyen insanlar iktidara gelirse vay halimize. Bu günleri çok ararız. Onun için Cumhurbaşkanımız gayret ediyor. Teşkilatlarımızın heyecanları artsın, dinmesin, bozulmasın. Ama bizde gayret göstermeliyiz. İlk günün heyecanıyla, bu iktidar bir şekilde sürmeli. Allah’a inan, Vatanını seven, Milletini seven, üretimi ve inancı önceleyen insanların oluşturduğu iktidarlar yürümeli. Bu çalışmakla olur, çalışınca olur. Türkiye, islamiyet için, insanlık için önemlidir. Trabzon, Türkiye için önemlidir. Trabzon mücadelecidir, savaşçıdır, vatanını sever.. Sağcısı da solcusu da hepsi bu vatanını sever. Bu vatanın çakıl taşını da sever. Trabzon bugün Türkiye’de iyi durumdadır, köşe başı olacak, yatırımlar artacak, gelişmesiyle kalkınmasıyla, gençlerine iş bulmasıyla çok daha iyi duruma gelecek ve Türkiye’yi de iyi duruma getirecek. Biz, 2001 yılında kurulduk. Şöyle bir söz var, haddim değil ama, kuruluşta ilk önce gelenler en sona gider. Siz kafanızı yormayın gitmez onlar. İstikam kuvveti gibi.”