61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak duyurulan, Van Valisi Murat Zorluoğlu, Yayın danışmanız Ali Savaş ile aynı uçakta Ankara’ya gitti.  Adaylığı ile ilgili sorulara cevap verdi. 

Ak Parti’nin Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayının kim olacağı büyük bir merak konusuydu. 61saat.com olarak bugün  yaptığımız araştırmalar neticesinde Van Valisi Murat Zorluoğlu isminde karar kılındığı bilgisine ulaşarak partinin önemli organlarınca da bu bilgiyi teyit edip Trabzon kamuoyuna duyuran ilk isim olduk. 

Genel merkezin teyit etmediği ‘Cumhurbaşkanımız’ açıklayacak dediği Trabzon’un Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu'nun kesin isim olup olmadığı, Ankara’ya davet edilip edilmeyeceği bilgisiyle netleşecekti. 
Ve beklenen haber akşam saatlerinde Van’dan geldi. 

Trabzon AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlediği isim olan Van Valisi Murat Zorluoğlu genel merkez tarafından aranarak yarın düzenlenecek ve Trabzon’un adayının da açıklanacağının duyurulduğu AK Parti Grup Toplantısı’na davet edildiği ileri sürüldü. 

Vali’nin uçağa binip binmediği yönünde merak uyandıran bilgiyi ise şans eseri aynı uçakta seyahat eden Yayın Danışmanız Ali Savaş’tan teyit ettik. 
Zoroğlu ile aynı uçakta Ankara’ya seyahat eden Ali Savaş Trabzon AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Van Valisi Murat Zorluoğlu’nu Ankara’ya davet ettiğini ve kendisiyle aynı uçakta seyahat ettiğini doğruladı. 

Ali Savaş’ın ‘Hayırlı olsun Trabzon’a aday gösterilmişsiniz’ sorusuna, ‘Henüz netleşen bir şey yok, Ankara’ya davet edildik, gidiyoruz. Her şeyin hayırlısı olur inşallah’ sözleri ile yanıtladı.