1999 yılından bu yana her yıl en az bir oyunla perdelerini açan Akçaabat Belediye Tiyatrosu bu sezon Evlendirme adlı oyunla seyircileriyle buluşmuştu. Evlendirme adlı tiyatro oyununun ekibi (oyuncular ve teknik ekip) bu yıl (coronavirüs salgını öncesi) sahnelenen bir seansın gişe hasılatını Corona virüse karşı başlatılan ekonomik dayanışma kampanyasına bağışlama kararı alarak bir seanslık hasılatı destek için açılan hesaba yatırdı.

Konu ile ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim “ Corona virüse karşı başlatılan ekonomik dayanışma kampanyasına katkılar ülke düzeyinde devam ediyor. Kültür sanat ve turizm şehri Akçaabat’ımızda yirmi yıldan beri faaliyet gösteren Akçaabat Belediye Tiyatrosu kadrosu ekonomik dayanışma kampanyasına destek kararı almıştır. Tiyatro ekibimiz bu yıl “Evlendirme” adlı oyunla seyircilerin karşısına çıkmış ve coronavirüs salgını öncesi sergilenen bir seansın gişe hasılatını destek kampanyasına bağışlamıştır.

Akçaabat Belediye Tiyatromuzun böyle bir karar alması gerçekten gurur verici bir harekettir. Ekibimizi tebrik ediyorum. Bu davranışın örnek teşkil edeceğini umut ediyor, bu vesileyle vatandaşlarımızı bir kez daha evde kalmaya davet ediyorum.