Akçaabat’ı her yönüyle tanıtan stant, memleket hasreti çekenlerin, Trabzon sevdalılarının ve Akçaabat’ı tanımak isteyenlerin ilgi odağı olmuş durumda. Tanıtım günlerinde Akçaabat Belediyesince fuar alanında hazırlanan stant ziyaretçi akınına uğruyor.  
Akçaabat Belediyesi Halk Oyunları ekibinin yaptığı horon gösterisiyle görsel şölen yaşayan ziyaretçiler, bir yandan stantta kurulan Orta mahalle evlerinin önünde çay içip, memleketi anımsarken diğer yandan da yöresel Akçaabat Un Helvasını tatma imkânı buluyorlar.

Dev led ekranda Akçaabat tanıtım videoları izleyicilere memleket hasreti giderirken, ayrıca dağıtılan dergi ve broşürlerde ilgi gördü.
Akçaabat Belediyesi adına Kültür ve Sosyal işler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, standı ziyaret eden genç, yaşlı, çocuk herkesle yakından ilgilenirken fuarda yer alan diğer belediyelere ait stantları da tek tek ziyaret etmeyi ihmal etmedi. 


Kocaeli Trabzon Tanıtım Günlerine Akçaabat Belediyesince hazırlanan stant damga vururken tüm ziyaretçilere Akçaabat hatırası hediye paketleri veriliyor.

Kocaeli Trabzon Tanıtım Günlerin 2. Gününde Trabzon Milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu’ da Standımızı ziyaret etti.