Yürüttüğü seçim çalışmalarında önemli müjdeler veren AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, 25. dönem ve 26. dönem Trabzon Milletvekili olan Ayşe Sula Köseoğlu ile Akçaabat sokaklarını arşınladı.
Akçaabat’ın bugüne kadar aldığı hizmet ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini kat’i bir dille ifade eden Belediye Başkan Adayı Ekim, “Güzel Şehirlerle Yükselen Türkiye’nin müjdesini veriyoruz. AK Parti, milli ve mahalli yöneticiliğin baş mimarı olan, halkının derdiyle hemhal olmayı düstur edinmiş bir dava adamı Genel Başkan’dan, dünya lideri bir Cumhurbaşkanı’ndan aldığı feyzle bugünden öte yarınların yaşanabilir şehirlerini imar etmenin kaygısını taşıyor. Plan ve projelerimiz insan ve çevre odaklı, turizm çeşitliliği ve yöresel faydalar ön planda bir çalışma programıyla hız kesmeden yola devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde halkımızla paylaşacağımız gelecek planımızla gönül belediyeciliğine talip olduğumuzu ifade etmek isterim.” sözleriyle yakın bir gelecekte Akçaabat’ta çok şeyin değişeceğine işaret etti.
Söğütlü Mahallesi’nde semt pazarında emekçi kadınlarımızla dertleşen, Fındıklı ve Uçarsu Mahallelerimizde büyük bir ilgiyle karşılanan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat halkının ilgisine her zaman layık olmak için gece gündüz çalışacaklarını, kapısının asla kapalı olmayacağını vurguladı.