Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenen konferansa Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Akçaabat Belediyesi Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı

İlginin yoğun olduğu konferansta konuşan Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim, ebeveynler ve çocuklar arasındaki ilişkilerin kuvvetlenmesi için önemli detaylara yer verdi. ‘Çocuklar, ebeveynlerin aynasıdır.” Diyen Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim, “Çocuklarımız en kıymetlilerimizdir. Kalbiyle düşünen yüreğiyle konuşan çocuklar yetiştirmeliyiz. Bunun için ebeveynler ilk önce gerekli bilgi ve donanıma sahip olmalıdır. Sadece çocuklarımızla değil tüm çevremizle etkili ve doğru iletişim kurmalıyız. Bizler kalbimizle insanız, yüreğimizle genciz. Kocaman yüreklere sahip, iyilik yapmayı hayat prensibi haline getirmiş, yaşamı sorgulamayı bilen, daima iyiliğe ve güzel olana ulaşma gayretinde bulunan bireyler bizim en büyük varlığımızdır. Allah’ı bilen dinini tanıyan ve sorumluluğunun farkında olan gençler yetiştirebilmemizi temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu. 

Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim konferansın ardından seyircilerin sorularını cevapladı. Konuşmaların ardından Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’e teşekkür ederek plaket takdim etti.