Düzköy Lise teşkilatına seminer veren Atasoy şunları kaydetti ;

"Akçaabat Ülkü Ocakları İlçe genelinde tüm liselerde teşkilatlanmaktadır.
Bu teşkilatlanma hamlemiz Düzköy ilçemizde de devam etmektedir. Yaklaşık 3 ay önce Düzköy'de bulunan liselerde teşkilatlanma çalışması yapmaktayız. Ülkü Ocakları Türk - İslam Ülküsü öğretisi ile hareket eden hedefinde Nizam-ı Alem olan bir kurumdur.
Cenab-ı Allah'ın izni, teşkilat mensubu Ülküdaşlarımızın gayreti ile hedeflerimize ulaşacağız. Ülkü Ocakları Türk Gençliğinin Milli ve Manevi donanımla yetiştiği kurumdur.
Akçaabat ve Düzköy kardeş iki ilçededir. Tarihleri ve kaderleri ortaktır. Ülkücü hareket olarak her kapıyı çalacağız mücadelemiz, yoksulluğa, adaletsizliğe, cehalete ve her türlü yabancı fikre karşıdır. 
Düzköy gençliğini Ülkü Ocakları'na davet ediyorum. Düzköy Lise teşkilatlarından Sorumlu Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun"


Seminerin ardından, Melikşah Atasoy ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri ; Başkan Yardımcısı Mahmutcan Yunusoğlu,Eğitim - Seminer Birimi Başkanı Onur Uzunlar,Ortaöğretim Birimi Başkanı Adnan Karataş ile Düzköy Türk Eğitim Sen ilçe temsilcisi Süleyman Kör'ü ziyaret etti. Ülkü Ocakları'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.