AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nca, Akçaabat ilçesinde düzenlenen iftara, Bakan Erdoğan Bayraktar ve eşi Emine Bayraktar'ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon milletvekilleri Faruk Nafız Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Bayraktar, sorumluluklarının çok büyük olduğunu belirterek ''Bizim sorunluluğumuz çok büyük ama sizlerin bu güzel desteğiniz, dualarınız oldukça, beraberliğiniz oldukça biz de durmadan yorulmadan sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatanımızı yüceltmeye, geliştirmeye milletimizin gelir seviyesini artırmaya, Türkiye'yi dünya milletleri arasında en üst seviyeye çıkarmak için canla başla çalışacağız'' diye konuştu.



Terör belasından Türkiye’nin kurtulmasını temenni eden Bayraktar “Terör belasını Türkiye'nin başına bela ettiler ama inşallah Ramazanın yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda Türkiye'yi terör belasından kurtarmak için çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah, Allah nasip ederse Türkiye'yi terör belasından kurtaracağız. Camilerimiz cemaatsiz, minarelerimiz ezansız kalmasın, nazlı al bayrağımız hüzünlenmesin. Bu duygularla 2 gün sonra gelecek olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum'' dedi.



BAKAN BAYRAKTAR'DAN TRABZONSPOR'A ZİYARET
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, iftar programı sonrası Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret ederek, yeni sezon öncesi takıma başarılar diledi. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ziyarette gündemdeki konular görüşüldü. Asbaşkan Nevzat Şakar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyarete Trabzon AK Parti Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ve yöneticiler katıldı.