61SAAT HABER SERVİSİ

Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çarşı Mahalesinde meydana gelen olayda,  kendisini asker olarak tanıtan bir şahıs, 50 yaşında ki H.B.’yi dolandırmak istedi. Ancak bu durumdan haberdar olan polis, olaya zamanında müdahale ederek dolandırıcılık olayını engel oldu. H.B. polise verdiği ifadenin ardından,  kimliği henüz tespit edilemeyen şahıstan şikayetçi oldu. 

43 BİN TL DOLANDIRDI... 
Diğer bir dolandırıcılık olayı ise Ortahisar İlçesi Kemerkaya Mahallesinde meydana geldi. 62 yaşında ki S.K. kendisini jandarma görevlisi olarak tanıtan şahıs tarafından türlü bahanelerle kandırılarak 43 bin TL dolandırıldı. Dolandırıldığını sonradan fark eden S.K. polise giderek şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

AKÇAABAT’TA 10 BİN TL DOLANDIRDI
Trabzon’un Akçaabat İlçesinde ise 61 yaşında ki M.S. kendisini asker olarak tanıtan şahsa 10 bin TL’sini kaptırdı. Dolandırıldığını anlayan M.S. polise giderek şikayetçi oldu. Polisin yaptığı araştırma sonrasında dolandırıcılık olayını gerçekleştiren şahsın M.K. olduğu tespit edildi. M.K.’nın kayıplara karıştığı polis tarafından arandığı bildirildi.