Özellikle okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin gerek kişisel, gerek zihinsel, gerekse kas gelişimine katkı sağlayan Akıl Oyunları etkinlikleri Forum Alışveriş Merkezinde Trabzonlulara sunulacak. Geçen yıl yine Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından Forum Alışveriş Merkezinde organize edilen “Akıl Oyunları Şenliğinin” bu yıl ikincisi düzenlenecek. Hafta sonu iki gün boyunca sürecek olan “Akıl Oyunları Şenliğinin” açılışı Cumartesi günü saat 12.00’ da yapılacak.

Gülbahar Hatun İlkokulu öğrencileri tarafından sunumları yapılacak Akıl Oyunları etkinliklerine alışveriş merkezine gelen tüm çocuklar iki gün boyunca ücretsiz katılma imkanı bulacaklar. Önceki yıl yoğun bir katılımın olduğu Şenliğe bu yıl da tüm Trabzon’lular davet ediliyor. Geçen yıl çocuklarıyla birlikte Forum Alışveriş Merkezindeki “Akıl Oyunları Şenliğine” katılan yüzlerce anne baba, çocuklarıyla eğlenceli bir zaman geçirme imkanı bulmuşlardı. Gülbahar Hatun Eğitim Kurumlarının bir farkındalığı olan Akıl Oyunları Şenliğine tüm Trabzonluları davet Eden Özel Gülbahar Hatun İlköğretim Kurumu Müdürü Harun Var, çocukların gelişimine çok önemli katkıları olan Akıl Oyunları etkinliklerini tüm anne ve babaların mutla görmesi gerektiğini ifade etti.

Okul aktiviteleri ve Akıl oyunları şenliği okulumuzun www.gulbaharhatun.k12.tr internet adresinden ve sosyal medya hesapları www.facebook.com/gulbaharegitim , www.twitter.com/gulbaharegitim ve www.instagram.com/gulbaharhatunokulu adreslerinden de takip edilebilir.