Trabzon'da bitmek tükünmek bilmeyen elektrik ve doğalgaz şikayetleri üzerine dağıtıcı firmanın üst düzey yönetimiyle toplantı gerçekleştirildi.

Trabzon'da il genelinde ki elektrik sorunları ve doğalgaz çalışmaları masaya yatırıldı. Toplantıya, Vali Abdil Celil Öz, Ak Parti Traszon Milletvekili Süleyman Soylu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İlçe Belediye Başkanları, AKSA Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı, AKS Genel Müdürü Alper Konyalı, Grup Başkanı Yaşar Aslan, Elektrik Genel Müdürü Ömer Karadeniz ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Toplantıda belediye başkanları, mahalle muhtarlarından kendilerine gelen elektrik ve doğlgaz ile ilgili şikayetleri anlattı. En büyük şikayetin, AKSA'yı arayan vatandaşların karşılarında muhatap bulamaması olduğu belirtildi. AKSA yetkililelirinin şikayet karsıında savunmaya geçmelerine sinirlenen Süleyman Soylu, "Kendinizi savunmak yerine çözüm üretin. Kentin dört bir köşesinden hizmetlerinizle ilgili şikayetler var. Bunlara derhal çözüm bulmalısınız" dedi.

TAVFİK BORAN / İLKHABER