61SAAT HABER SERVİSİ - Akşener, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Trabzon mitinginde kürsüde beraber konuşma yaptığı Gelleci ile Ankara’da buluştu.

Asiye Gelleci’yi makamında ağırlayan Akşener, burada kendisi el uzun süre sohbet etti. 

Ziyarette, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti GİK Üyesi Şükrü Kuleyn ve 61saat.com yazarı Aydın Gelleci’de yer aldı. 

Ziyaretin ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı

Anıt Kabir’e de hayatında ilk defa gitme fırsatı bulan Asiye Gelleci, burada dua okudu. 

Ziyaretle ilgili 61saat.com’un sorularını yanıtlayan Asiye Gelleci, kendisinin çok sıcak bir ortamda karşılandığını belirterek Akşener’e, "Adamımla eşimle sana amedeyim dedim, peşindeyim yolun açık olsun” dediğini ifade etti. 

Anıtkabir’e de ilk defa gitme fırsatı bulduğunu ifade eden Gelleci, "İlk defa gittim, Çok şükür ki bu imkanı bana sayın Meral hanıma tanıdı. Trabzon vekillerimizden. Trabzonlu olmak bir ayrıcalıktır. Trabzon ile gurur duyuyorum. İyi ki Trabzonluyuz” dedi. 

Anıtkabir’de yaşadığı duygu dolu anları da anlatan Gelleci, "Böyle bir lidere sahip olduğumuz için Allah’a şükrettim, bütün silah arkadaşlarının önünde eğildim. Bir kadın olarak bize seçme ve seçilme hakkını tanıyan bir lider. Yabancı devletlerde böyle bir lidere kim sahip. Eleştirenlerden de utanıyorum” dedi. 

Akşener’in kendisini partiye üye yapıp yapmadığı sorusuna ise, *Yaş oldu 75, bundan sonra Allah gençlerin yolunu açık etsin. Ben ancak fikirlerimi beni dinleyen gençlere verebilirim” dedi.