İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Aksoy, oda Başkanı Metin Önal’ın Kuyumcu Kent Projesi ve Kunduracılar Caddesi’nin düzenlenmesi taleplerini gerçekleştireceğinin sözünü verdi. Aksoy, başkan olması halinde elverişsiz mekanlarda mesleklerini yaşatmaya çalışan kuyumcular için harekete geçeceğini belirtti ve “Kuyumcu Kent Projesi ile Kunduracılar Caddesi’nin düzenlemesinin sözünü veriyoruz” dedi.

KÜLTÜRÜ YAŞATIYORLAR
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyen Prof. Dr. Atakan Aksoy, Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Metin Önal ile kuyumcu esnafının sorunlarına yönelik görüş alışverişinde bulundu. Oda Başkanı Metin Önal’ın çalışma mekanlarına yönelik sorun yaşadıklarını belirterek Kuyumcu Kent Projesi’ni çözüm önerisi olarak sunması üzerine sözü devralan Aksoy, Trabzon’da kuyumculuk mesleğinin kültürün yaşatılması anlamında önem arz ettiğini belirtti ve bu talepleri gerçekleştireceğinin sözünü verdi.

HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ
Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Metin Önal’ın soruları kapsamında Trabzon Meydanı’nın yayalaştırılması, şehir merkezindeki otopark sorununun giderilmesi, transit trafiğin şehir trafiğinden ayrılmasını sağlayan Güney Çevre Yolu Projeleri’ni de detaylandıran Aksoy, “Trabzon’u tanıyoruz dolayısıyla Trabzon’un sorunlarını görüyor ve sahip olduğumuz donanım çerçevesinde bu sorunların da çözümünü biliyoruz. Bu çerçevede daima bir şeyler yapmanın hevesi ve çabasında olan başta siz esnaflarımız ve vatandaşımıza yardımcı olmaktan, hizmet etmekten onur duyacağız” ifadelerini kullandı. 

YAPMAZSAK HESAP SORSUNLAR
Trabzon’un çok hızlı bir şekilde kalkınmasını sağlayacağını taahhüt eden Aksoy, “Bu süreçte tanıtımını yaptığımız projeleri 16 ay içerisinde hayata geçirmezsek bize bunun hesabını sorsunlar. Tamamen hayati olan projelerle halkımızın ve şehrimizin daha ileriye taşınması için çabalayacağız. Bunu yaparken elimizdeki imkanları da kullanacağız” diyerek sözlerini noktaladı.