İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Her gün farklı bir noktada vatandaşlarla buluşmaya devam eden Aksoy, bu kez de gece saatlerinde Trabzon Toptan Balık Hali ve Meyve Sebze Halini ziyaret etti. Balık halindeki esnaf ve müşterilerle bir araya gelen Aksoy, “Önce Allah’ın izni sonra da sizlerin desteğiyle başkan olursam tekrar yanınıza geleceğim. Çağırdığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an bana ulaşabileceksiniz. Ne yazık ki mevcut siyasi anlayış bu alanda halkımızın güvenini sarsmış ancak biz bu güveni yeniden inşa edeceğiz. Gece gündüz çalışıp sizlerin isteklerinizi geri çevirmeyeceğiz” dedi.

HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR!
Trabzon Toptan Balık Hali ziyaretinin ardından Meyve Sebze Halinde çalışsan esnaf ve müşterilerin de desteğini isteyen Aksoy, çok zor koşullarda çalışan hal esnafının çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda çalışacağının sözünü verdi. Aksoy, “Vatandaşlarımız yaşamın tüm zorluklarına rağmen bu şehre, bu vatana hizmet etmeyi sürdürüyorlar bu açıdan bizim için de onlara hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bu bir lüks değil belediye başkanının görevidir” ifadelerini kullandı.

TARIM SEKTÖRÜ İVME KAZANACAK
Meyve sebze fiyatlarının yüksek olması yönündeki şikayetleri de değerlendiren Aksoy, “Biz üretimi arttıracak projelerle geliyoruz. Bölgede yetiştirilen tarım ürünlerinin ve verimin arttırılması için ana rezervi bölgemizde olan bazalt kayaçlarını öğüterek tarımla uğraşan vatandaşımıza çok düşük fiyatlarla gübre temini sağlayacağız. Bu da dışa bağımlılığımızı azaltacak” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Aksoy, balık ve meyve sebze hali ziyaretlerini sonlandırdıktan sonra Akçaabat’a bağlı Söğütlü ve Yıldızlı Mahallelerinde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Buralarda ilgiyle karşılanan Aksoy, Trabzon’da yaşam standartlarını yükseltecek yenilikçi bir hizmet anlayışı getireceğini yineledi. 

GÜÇBİRLİĞİ ÇAYKARA’YA YANSIYACAK
Bir sonraki programında Çaykara ilçesine giden Aksoy, İYİ Parti Çaykara Belediyesi Başkan Adayı Hanife Birinci ve partililerle yaptığı toplantının ardından ilçe esnafını ziyaret etti. Buradaki esnaflardan destek isteyen Aksoy, “Biz güçlü Trabzon Büyükşehir Belediyesi oluşturacağız diyerek bu yola çıktık, Çaykara Belediye Başkan Adayımızın kadın olması da bize ayrıca güç veriyor. İnanıyorum ki bu güç birliği Çaykara’ya çok olumlu yansıyacak” dedi. Aksoy, ilçe programının ardından çalışmalarını yürütmek üzere şehir merkezine hareket etti.