61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun başkanlığında toplanan belediye meclisinde Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen maddeler görüşüldü. 

Meclis öncesinde Başkan Murat Zorluoğlu, dün Ankara’da 29 Büyükşehir Belediye Başkanının katılımıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantı ile ilgili bilgi verdi. 

BOTANİK'E OTOPARK YAPILACAK

Bilgilendirmenin ardından belediye meclis üyelerinin daha önce sorduğu konulara açıklık getiren Zorluoğlu, “Botanik Parkının otoparkı ile alakalı olarak eksikliktir. Gördük, uygun bir alanında otopark çalışmasını başlattık” dedi.

BİLİMSEL RAPOR YOK

Akyazı Şehir Stadyumu ile ilgili ortaya atılan ‘Çatlak ve çökme var’ iddialarına yanıt veren Zorluoğlu, “Akyazı Şehir Stadyumu ile ilgili dile getirilen husus, yerin uygun olup olmadığı.. Akyazı Stadyumunun tehlike arz ettiği yönünde elimizde bilimsel teknik rapor yok. Bu daha ziyade halk arasında konuşulan, herkesin kendine göre bir şeyler söylediği husus. Ama öneriyi destekliyorum. Orayla alakalı daha bilimsel, herkesi tatmin edecek çalışmanın raporun hazırlanmasında mahsur yoktur” diye konuştu.