Türkiye’nin en etkin sivil toplum kuruluşlarının başında gelen MÜSİAD’ın Trabzon Şubesi yönetim kurulu üyeleri Ali Kaan başkanlığında Rize MÜSİAD şubesine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. 
Rize MÜSİAD Şube Başkanı Recep Taylan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Trabzon Şubemizin kıymetli Başkanı Ali Kaan ve yönetim kurulu üyelerine bizleri ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. 
Trabzon gerçekten bölge için çok önemli bir il ve en önemlisi bizim kardeş şehrimiz. 
Ülke siyasetine ve bürokrasisine önemli isimler kazandıran Trabzon’da, iş dünyasının MÜSİAD çatısı altında toplanan ve çok önemli faaliyetler güden üyelerini ilimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. 
İki kardeş şehir olarak birlikte önemli projeleri hayata geçirmek ve bölge menfaati adına önemli çalışmalar yapmak için önemli temaslarımız oldu. MÜSİAD olarak hepimizin tek gayesi bölgemizin ve ülkemizin üreten ve gelişen yapısını arttırarak devam ettirmesidir. Bu manada ilişkilerimiz artarak devam edecektir’ ifadelerini kullandı.


RİZE - TRABZON BİRLİKTELİĞİ ÖNEMLİ 

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, yönetim kurulu adına kendilerini çok güzel şekilde ağırlayan Recep Taylan başkanlığındaki MÜSİAD Rize Şubesi yönetimine teşekkür ederek, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi olan Rize ilimizde sizler gibi kıymetli bir toplulukla bir araya gelmek bizler için de övünç vesilesidir. 
Rize’nin ve bölgenin kalkınması adına Rize MÜSİAD’ın önemli faaliyetlerini dikkatle takip ediyoruz. 
Karadeniz’in incisi olan Trabzon ve Rize illerinin arasındaki kardeşliğe birileri nifak tohumları serpmek istese de bunu asla başaramayacaklardır. Trabzon ve Rize bölgenin lokomotif iki şehridir. 
Milli ürünlerimiz Fındık-Çay başta olmak üzere bir çok alanda  iki kardeş il bölgenin ticarette lokomotifi olmuştur ve böyle olmaya da devam edecektir. Bu manada iki şehrin en önemli sivil toplum kuruluşları olarak istişarelerimiz ve ortak faaliyetlerimiz artarak devam edecektir’ ifadelerini kullandı.