ALİ OZAN’ın en güzel BESTE’si!.. 


Kenan-Zehra Atalay çiftinin güzel kızları Beste Atalay ile Osman-Asiye Öcal çiftinin yakışıklı oğulları Ali Ozan Öcal dünya evine girdi.
Trabzonspor ‘un eski yöneticisi ve divan üyesi olan, Trabzon Sanat evi yönetim kurulu üyeliği ve bunun yanında Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği’nin (TLYD) Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan, kentin sevilen siması Mali Müşavir Kenan Atalay’ın güzeller güzeli kızı Beste Atalay, bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı. 
Ali Ozan Öcal ile dünya evine giren Beste Atalay’ın Mercan Koru Park’taki nikah törenine çok sayıda davetli katıldı. Kardeşler Lemi Atalay ile Barış Öcal’ın şahitliklerini yaptığı törende Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen’in kıydığı nikahta bir ömür mutluluğa ‘EVET’ diyen genç çiftin aileleri de tüm davetlilerle yakından ilgilendi.  
İyi bir keman sanatçısı olan ve halen doktorasını sürdüren çiçeği burnundaki gelin Beste Atalay ile usta bir klarnet sanatçısı olan ve Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenliği yapan damat Ali Ozan Öcal, Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü’nden mezun.