Trabzon Zorlu Grand Otel’de yaklaşık 22 yıl işletme müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Ali Şahin emekliye ayrıldı.

Bir süre dinleneceğini söyleyen Şahin, daha sonrasında ise bir değerlendirme yapacağını ifade etti. Şahin emekliye ayrılma kararının ardından da soluğu yurt dışında alarak uzunca bir tatile çıktı. 

Uzun yıllar görev yaptığı turizm sektöründe tek amaçlarının hizmet etmek ve Trabzon’un bu anlamda ileriye taşınmasına katkı sağlamak olduğunu söyleyen Şahin yaptığı açıklamada da şunları söyledi: 

“Yaklaşık 40 yılı aşkın bir zamandan beri hizmet ettiğim turizm sektöründe en son görev yaptığım Zorlu Grand Otel’le bağımız geçtiğimiz hafta itibariyle sona ermiş bulunmaktadır. Trabzon’da hizmet vermeye başladığı kuruluşundan bugüne kadar görev yaptığım Zorlu Grand Otel benim için aileden öte bir yer olmuştur. Zorlu ailesi sadece Trabzon ve Karadeniz Bölgesi değil, ülkemiz için de bu sektör adına nitelikli elemanlar kazandırılması için çok önemli bir misyona sahip bir kuruluştur. Zorlu Otel’deki aile ortamı bizi her zaman sektörde mesleğimiz adına hep bir adım önde taşımıştır. İşte bu yüzden de Zorlu Otel benim için hep özel olarak kalacaktır. 

Bu mesleğe adım attığım ve daha dün gibi hatırladığım o günü nasıl severek, isteyerek ve şevkle çalışmaya başlamışsam, içinde bulunduğum her gün, her an aynı şevk ve istekle devam etmeye çalıştım. Çalıştığım, emek verdiğim her kuruluşta aynı heyecan ve aynı şevkle hizmet verirken en büyük kazancım edindiğim güzel dostlar, tanıdığım sayısız değerli isimler olmuştur. Her camiadan, her kuruluştan, her görüşten, her düşünceden insanla oturup konuşmak, sohbet etmek benim bu meslekte ne kadar doğru bir çizgide olduğumun da bir göstergesi olmuştur. 

Trabzon’un yetiştirdiği bir evladı olarak turizm sektöründe küçük de olsa bir katkımız, bir hizmetimiz olmuşsa bizden mutlusu yoktur. Ancak bu meslekte ne aşk, ne sevgi, ne de heyecan bitmez. Bu süreçte bizleri arayan, güzel temennilerini ileten, yanımızda olduğunu bildiren dostlarımız, güzel insanlar… Herkese ayrı ayrı teşekkür etmek boynumuzun borcu. Bir süre, önce kendime, uzun zamandır çok vakit ayıramadığım aileme vakit ayırıp daha fazla enerji ve daha büyük bir heyecanla farklılıklara farklı bakış açısıyla yeniden buluşmak ümidiyle…”